Kötelező lelkileg kiborulnom, ha a babám folyamatosan ébred éjszaka 2x-3x?
Figyelt kérdés
Mert engem nem visel meg, amúgy is kelek mindig 2x pisilni. De egyre jobban érzem azt, hogy "mások" akiknek ilyen problémájuk van, nem szeretnek engem emiatt.
Nem panaszkodom állandóan.
Az az érzésem, hogy azt gondolják, nem merek,hazudok.
pedig nem így van.
engem az jobban megvisel, hogy a babám nem eszi a gyümölcsöket.
babám már 1 éves, és ez megy pár hónapos kora óta.
mit tegyek? most kezdek el én is panaszkodni. Ha ezt teszem, akkor sokkal jobban barátkoznak velem, vagy hogyan fogalmazzak.
2014. máj. 5. 09:41
11/11 anonim válasza:
Nem, nem muszáj kiborulnod! De azt hiszem nagy mázlista vagy, ha csak 2x-3x kel a babád! Nem lennél ilyen fitt, ha 5 hónapon keresztül óránként ébredne...valószínűleg te is panaszkodnál! Nézőpont kérdése az egész! És örülj neki hogy csak ennyiszer kel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!