Aki sokáig szoptatott,2 éven felül, hogyan állította le végül a szoptatást?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 19:22
1/9 anonim válasza:
Mindig elhagytam egyet- egyet, következetesen. Ha egyik reggel nem adtam, akkor másnap sem,stb. A legutolsót, az estit pedig úgy, hogy kerek-perec közöltem, ez volt az utolsó. Másnap pedig nem kérte, bár ezen én is meglepődtem :)
2/9 A kérdező kommentje:
Az enyém roppant függő, mega-hisztit rendez, ha valamiért éppen nem szopizhat.
2014. ápr. 25. 19:35
3/9 anonim válasza:
Az enyém is pontosan ilyen volt, de kellő következetességgel sikerült leszoktatni. Persze nem ment harc nélkül...
4/9 anonim válasza:
az enyem 2 eves elmult mikor egyik naprol a masikra nem volt hajlando tovabb cicikezni :) de mar elotte sokat mondtam neki hogy mar anyanak nem jo ha cicikezel nagy lany vagy mar hoza stb stb:)
5/9 anonim válasza:
26 hónapos volt, akkor már csak este szopizott. megbeszéltük, hogy ő már nagy fiú, nem való neki. Az első 2 este nehéz volt, nem sírt, de nyüszizett érte, nehezen aludt el. 3. este már nem is kereste. Hozzám bújt és elaludt.
6/9 Michail Mendoza válasza:
Töltöttkáposztát adtam neki helyette.
7/9 anonim válasza:
Nalunk kb. 2 evesen tudtuk elhagyni az ebed utani alvashoz a szopit (pl. kocsiban elaludt, stb., tehat nem mellettem az agyában, mint addig). Mar 2,5 volt, mikor én is mondogattam neki, h mar nagyfiu,nem kell az, egyen tobbet vacsorara, adtam helyette poharban tejet lefekves elott. Aztan egyszer csak ő mondta, h apaval akar aludni. Ha neha megis én fektettem 1-2 hetente, meg kérte, de vegul mar maga is mondta, h szopizna, de nem jon tej. Szoval ha megérik ra, és Te is, megoldodik. De nalunk mindig apa kellett (pl az ejjeli szopirol is igy szoktattuk le), h ne én legyek vele, mert amig ott a cici, addig kell neki.
8/9 Aiji válasza:
Én nem tudom ez hogy működik de én 3 éves koromig anyatejen éltem és utána lett az hogy anya kifejte és le lett fagyasztva jégkockákba és bele lett olvasztva bébipépbe és az anyatej fokozatosan el lett hagyva.
9/9 anonim válasza:
Kb. két és fél éves koráig szopott a kisfiam. Ha kérte kapott, ha nem, nem. Egyre ritkábban jutott eszébe, gondolom ettől kevesebb lett a tej, és kisebb az élvezet. Nem emlékszem, hogy kijelentettem volna bármikor is, hogy "ez lesz az utolsó". Mikor már hosszasan nem szopott, hetek, hónapok után is kérte még egyszer-egyszer, de akkor már eltereltem valamivel, nem kezdtük újra a szoptatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!