Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki sokáig szoptatott,2 éven...

Aki sokáig szoptatott,2 éven felül, hogyan állította le végül a szoptatást?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindig elhagytam egyet- egyet, következetesen. Ha egyik reggel nem adtam, akkor másnap sem,stb. A legutolsót, az estit pedig úgy, hogy kerek-perec közöltem, ez volt az utolsó. Másnap pedig nem kérte, bár ezen én is meglepődtem :)
2014. ápr. 25. 19:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Az enyém roppant függő, mega-hisztit rendez, ha valamiért éppen nem szopizhat.
2014. ápr. 25. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is pontosan ilyen volt, de kellő következetességgel sikerült leszoktatni. Persze nem ment harc nélkül...
2014. ápr. 25. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
az enyem 2 eves elmult mikor egyik naprol a masikra nem volt hajlando tovabb cicikezni :) de mar elotte sokat mondtam neki hogy mar anyanak nem jo ha cicikezel nagy lany vagy mar hoza stb stb:)
2014. ápr. 25. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
26 hónapos volt, akkor már csak este szopizott. megbeszéltük, hogy ő már nagy fiú, nem való neki. Az első 2 este nehéz volt, nem sírt, de nyüszizett érte, nehezen aludt el. 3. este már nem is kereste. Hozzám bújt és elaludt.
2014. ápr. 27. 21:25
 6/9 Michail Mendoza ***** válasza:
Töltöttkáposztát adtam neki helyette.
2014. ápr. 28. 07:17
 7/9 anonim válasza:
Nalunk kb. 2 evesen tudtuk elhagyni az ebed utani alvashoz a szopit (pl. kocsiban elaludt, stb., tehat nem mellettem az agyában, mint addig). Mar 2,5 volt, mikor én is mondogattam neki, h mar nagyfiu,nem kell az, egyen tobbet vacsorara, adtam helyette poharban tejet lefekves elott. Aztan egyszer csak ő mondta, h apaval akar aludni. Ha neha megis én fektettem 1-2 hetente, meg kérte, de vegul mar maga is mondta, h szopizna, de nem jon tej. Szoval ha megérik ra, és Te is, megoldodik. De nalunk mindig apa kellett (pl az ejjeli szopirol is igy szoktattuk le), h ne én legyek vele, mert amig ott a cici, addig kell neki.
2014. máj. 1. 08:50
 8/9 Aiji válasza:
0%
Én nem tudom ez hogy működik de én 3 éves koromig anyatejen éltem és utána lett az hogy anya kifejte és le lett fagyasztva jégkockákba és bele lett olvasztva bébipépbe és az anyatej fokozatosan el lett hagyva.
2014. máj. 1. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb. két és fél éves koráig szopott a kisfiam. Ha kérte kapott, ha nem, nem. Egyre ritkábban jutott eszébe, gondolom ettől kevesebb lett a tej, és kisebb az élvezet. Nem emlékszem, hogy kijelentettem volna bármikor is, hogy "ez lesz az utolsó". Mikor már hosszasan nem szopott, hetek, hónapok után is kérte még egyszer-egyszer, de akkor már eltereltem valamivel, nem kezdtük újra a szoptatást.
2014. máj. 2. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!