Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért ébred 6 hónapos babám...

Miért ébred 6 hónapos babám már 3 hónapja fél és 1 óránként és 3 napja miért nem akar éjjel tápszert enni?

Figyelt kérdés

Hajnalban már fél 5 kor ébren van , utánakb 8 órakor alszik 1 órát aztán megébred mert éhes vagy kakis vagy mert kipisilt.

Aztán 10 óra fele megint álmosodik de benn nem tud elaludni ki kell vinni a levegőre ott 2 perc alatt elalszik.

Aztán alszik 1 órát mozdulatlanul , meébred a baba kocsiban és torka szakadtából ordít mert nem megy alatta a kocsi mikor ő megébredt, aztán cumi be és tologatás vissza alszik ismát 1 óra és kb így 3 órát van kocsiban és alszik.

Aztán éhes lesz etetés 2 -3 óra múlva ismét álmos lesz megint megy ki 2 órára.

De ha nem hagyom aludni akkor meg nyügös nem érzi jól magát.

Nappal 2-3 etetés van hozzá táplálással reggel este mindig tápszert iszik.

Éjjel csak 1 szer fogadja el tápszert.

Este 7-8 kor fürdetés után jön a hosszú alvás ami 3 óra hossza akkor nem ébred meg de utána fél óránként óránként megébred de nem fogad el semmit enni pedig éhes mert pár kortyot eszik és kurtyog a hasa.

Mi baj lehet?

2014. márc. 16. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennyi idos babat mar regen nem szpktak ejszaka tapszerrel etetni! Nem gondolod h szomjas azert ebred fel? Nem a tapszert kellene neki eroltetni ejszaka is. Szerintem tul van terhelve vele.

A masik amire tippelni tudok h felebred az a foga.

Szerintem az ejszakai eteteseket hagyd abba, ne csinald.

2014. márc. 16. 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:

De 3 napja semmit nem fogad el , nehogy még szomjas legyen.

Talán a meggy lével bolondítottam el azt jobban szereti.

Fel szoktam hígítani egy kis vizzel a megy levet és akkor olyan savanykás.

2014. márc. 16. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nálunk is ez a helyzet... én hiába próbáltam csak vizet adni neki éjszaka. Addig nem aludt el amíg meg nem etettem. Utána viszont fél óránként ébred. Mi vettünk kamillás bogyókat de akkor is így alszik.
2014. márc. 26. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!