Miért nem akar aludni a picim éjjel?
Figyelt kérdés
Pár napja megcsúsztunk a fürcsivel,úgy este 9körülre,a 7 helyett.2 napja nem lehet lelőni.Szomct du ittam 2pohár kólát,este nem akart elaludni.Nem hasfájós hál'isten,de kap infacolt azért.Tegnap is 3 óra elmúlt mire beadta a derekát.Tegnap este ittam pár korty kólát.Ez lehej gond? Ma már szinte egész nap alszik. Mi lehet a gond? Általában fél 7-7 körül fürdetjük(este)Ha úgy alakul inkább kihagyjuk,de mindig nem lehet.8hetes.Már végre átaludta az éjszakát erre így megszivat minket. :'(2013. szept. 23. 20:16
1/8 anonim válasza:
TI szivatjátok magatokat, nem kell kólát inni ha minden jel szerint érzékeny rá a gyerek:). Ezen kívül jobb ha hozzászoksz, egy gyerekkel semmi sem állandó, csak a változás. 8 hetes gyerekről beszélünk,nem egy 8 hetes svájci óráról.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor köszi a választ de szebb hangnemben is ís írhattad volna!Tegnap semmi rosszat nem ettem mégse akart aludni!
2013. szept. 24. 06:30
3/8 anonim válasza:
Mert 8 hetes..
Front van szél van...
Nagyon sokáig nem fog még aludni, lesz mozgásfejlődés stb...
NEM szivat benneteket...
4/8 anonim válasza:
ja mondjuk a cola nem a legjobb altató számára, sem..
5/8 anonim válasza:
Türelem kell hozzá. Próbáld állandósítani a fürdés időpontját. Kell neki a rendszer ami jelzi, hogy közeledik az este az alvás ideje. Kólát, kávét, bármit amiben koffein van ne igyál, mert minden bizonnyal érzékeny rá a babád. Szoptatással mindent megkap ő is amit te elfogyasztasz. Kicsi még, ő nem direkt szivat, hanem ő még egyszer így máskor úgy reagál a külvilágra. Rajtad múlik mit "válaszolsz". Még jó sokáig nem fogja átaludni az éjszakákat. Az én 3, 5 hónaposon nem alszik 3 napja nappal, tegnap este már 8 kor úgy dőlt el a karomban. Türelem, majd alakulnak. Kicsik még nagyon.
6/8 A kérdező kommentje:
Ő is nappal alszik jobban.Mennyi idő alatt kerül a tejbe amit eszek-iszok?A fene se gödolta,hogy ennyi kóla betesz neki.Bár inkább a frontra gondolok azért ilyen.Napközben mikor fent van semmi gond nincs vele.
2013. szept. 24. 14:17
7/8 anonim válasza:
Gyorsan bekerül a tejbe is (3-4 óra.) De ez jó, hogy tudsz szoptatni. használd ki ez ta lehetőséget. A babádnak ez a legjobb. A frontra is érzékenyek a picik, majd idővel jobb lesz a helyzet, addig meg "anyarabszolgák" vagyunk, de szerintem ez a legszebb küldetésünk az életben. :) kitartást, türelmet igényel a feladat , de megéri.
8/8 anonim válasza:
Ha este ittad a colat, az nem ment bele az esti szopiba! A front nagyon kihat rájuk! Próbálj valami esti rituálét csinálni. Nekünk segített, h este fürdetés, utána masszázs, és szopi. Aludt egy ideig. aztán jön a változás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!