Hogyan tudnám rászokatni a 4hos. Babám, h egyedül aludjon el, mivel most csak kézben dajkálva, altatom?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 19:10
21/27 A kérdező kommentje:
TheNeji92 ja és egy paraszt vagy,h ijet irsz minek kellett akk.nekem gyerek..én nem azért szültem,h legyen,mért neked minek gyerek?ha van?te tökéletesen neveled??te még nemkértél véleményt tapasztalatot másoktol?
2014. febr. 28. 14:10
22/27 veny84 válasza:
Amikor a kislányom 4 hónapos volt még én is dajkálva altattam, aztán amikor félálomban volt betettem az ágyába, ha sírt kivettem egészen addig amíg el nem aludt. Sosem tudtam volna sírni hagyni egyszerűen nem bírtam volna hallgatni és leszoktatás nélkül is megtanult elaludni.Még legyél türelmes és élvezz ki minden pillanatot amikor az öledben ringathatod.
23/27 A kérdező kommentje:
Én se azért kérdeztem amit kérdeztem mert nincs türelmem a kisfiamat szépen eltudom ringatva altatni v.hason fekszik és a hátát simogatom,és nagyon jo kisbaba éjjel is ha szopizik utánna mindjárt vissza is alszik és rakom a kiságyába csak egyszerüen kiváncsi voltam....és ha ez egyeseknek probléma tehet egy szivességet...
2014. febr. 28. 14:35
24/27 anonim válasza:
ne húzd fel magad, kérdező. koncentrálj a segítő válaszokra. mindig van 1-2 ember, aki minősíthetetlen stílusban írogat
25/27 A kérdező kommentje:
Nemtudom elviselni az ijen bunko embereket.
2014. febr. 28. 15:30
27/27 anonim válasza:
Ezt nem bunkóság volt te szuka, 21 évesen hol lenne gyerekem? -. -xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!