Hogyan tudnám rászokatni a 4hos. Babám, h egyedül aludjon el, mivel most csak kézben dajkálva, altatom?
Még sehogy, bőven ráérsz ezzel később.
Most még pont erre van szüksége.
4-es válaszoló vagyok.
Én elhiszem, hogy a babának tesközelségre van szüksége, de az én fiam, amikor nyűgös este, akkor nem nyugszik meg az ölünkben. Akármit csinálunk, feszegeti magát, sikoltozik, nyöszörög, ezért választottuk a bugyolálást. (Egy hónapos koráig tudtuk kb. ölben elringatni, addig imádta.) Bebugyoláláskor is ott vagyunk mellette, de nem fogjuk, habár ettől mások szemében tűnhetünk rideg szülőknek, de szerintem a baba érdekeit kell szem előtt tartani. Így alszik este rendesen, napközben sem nyűgös, előtte viszont csak a szenvedés ment egész nap. Próbáltunk együtt aludni, de amint mi megmozdultunk, ő felébredt, így nem volt pihentető senkinek sem, hordozni is próbáltam, de abban is csak feszegette magát. Szerintem minden baba más, és az adott babának való legjobb megoldást kell megtalálni, ami néha nem egyezik az "elvárt" viselkedéssel, de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!