Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Csak mellettem tud aludni...

Csak mellettem tud aludni nappal! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7hónapos múlt. Nappal csak mellettem alszik. Próbáltam már sokszor az ágyába tenni mikor elaludt,de 5 perc ès sìrt. Anyatejes baba. Èjjel nincs gond,mert 1-2 alkalommal szopizik ès ha lerakom az ágyába felèbred,de magától vissza alszik. Nem vagyok az a sìrni hagyni tìpus. Mostanában kiabál,sikongat ha vèletlenül nem vele foglalkozok. Minden sìrására reagálok. Hogy szoktassam nappal az ágyába? (Cicin alszik el csak)
2014. febr. 15. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Legalább a te gyermeked el alszik melletted, az enyém csak babakocsiban hajlandó mellettem csak ordít, egyszerűen nem szeret emberek közelségében aludni, de gyakran ébred éjjel és nappal is 5 hós babám.
2014. febr. 15. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ezzel semmi baj,gondolom ha jó mélyen elalszik kiosonsz mellőle és tudod csinálni a dolgod!Körbe kell párnázni hogy ne essen le!
2014. febr. 15. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokszor pròbáltam, de amint èszre veszi, h nem vagyok mellette nagyon sìr. Mikor mellette vagyok csak úgy felnèz nèha ès alszik tovább. Fèl mèterre eltávolodok ès sìr. Bèbikompozik mikor valamit csinálok ès jön utánam. Naponta 1 órát összesen van benne nagyjából. Èn csak hallgatom a barátnőimet: 3 órát aludt + az enyèm 4 órát is! Nekem ùjszülöttkènt sem aludt sokat nappal. 3órát már akkor fent volt nèha. Èn örülök ha alszik 3x 30 percet,de estère hulla vagyok.
2014. febr. 16. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Huu hát tudod ezt végig szenvedtem én is. Ha már nem szopizik, akkor se fogod tudni magadról "lerázni. Sajnos ezt be kell valljuk, hogy elrontottuk. Ott hogy az ebédnél kapott cicivel mellé feküdtünk, és nem tettük vissza a helyére aludni. Annyira megszokta, hogy nem tud leszokni róla. Nagyon nehéz lesz. Hogy állandóan megy utánad..hát veled van nap mint nap, és mivel még szopizik, nem tudod vagy nem mered másra bízni.Pedig meg kellene próbálni néha valakinél otthagyni. Ez legyen először csak fél óra...aztán növeld az időt. Így lassan nem lesz annyira anyás.
2014. febr. 18. 04:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Allitolag igy nagyon fog kotodni es ez nagyon jo neki meg neked is hosszu tavon de most nehez. Allitolag "megterul". En is remelem. Az en babam 6 hos cicin alszik el v.hordozoban esetleg ringatassal es van h.nem tudom letenni csak a mellkasomon alszik tovabb. Sirni en sem tudom hagyni. Most ezt igenyli. Nehez de en megadom neki. Meg sztem igy lesz egy darabig aztan csak felno. Nem baj ha anyas tudja h.szamithat rad.
2014. febr. 19. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2014. febr. 19. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Remelem ezek meggyoznek. Jol csinalod!

2014. febr. 19. 12:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most is mellettem alszik. Remèlem kèsőbb könnyebb lesz. Fogzással küszködünk. Èjjel óránkènt kel. Rendes ètelt nem akar nagyon. Ezt át kell vèszelni. Komolyan èn nem is tudom mikor volt nyugis napunk
2014. febr. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!