Kisfiam 20-án lesz 1 hónapos. Nappal a kiságyban alszik, este azonban mellettem az ágyamban. Ez így helytelen? Nehéz lesz estére is az ágyába szoktatni? Vagy ilyenkor még nem szokik hozzá?
Szia. Ez egy olyan kérdés ami nagyon megosztja az anyukákat. Az tény, hogy ha ahhoz szokik hozzá, hogy veled alszik nem vagy csak nagyon nehezen tudod visszaszoktatni a saját ágyába. De ez a te döntésed. Én nem alszok vele együtt, de a kiságy ott van az ágyunk mellett, így bármikor szüksége van rám azonnal ott vagyok.
Üdv, 4 hónapos kislány anyukája
Az én kisfiam most lett 4 hónapos, és még mindig így csináljuk. Így jól tudunk aludni, 1x kelünk éjszaka szopizni, de vissza is alszunk rögtön.
Hogy nehéz lesz-e beszoktatni estére a kiságyába, azt nem tudom. De az tény, hogy így pihent és nyugodt vagyok.
És még valami: sokszor cicin aludt el a kisfiam, és mindenki azzal riogatott, hogy ez már mindig így lesz. Hát nem lett igazuk, mert kb. 3 hónapos kora óta már nem alszik el a cicin (kivéve ha oltást kap, vagy valami felkavarja).
Azt gondolom, ha nappal a saját ágyában tud aludni, és szereti, akkor nem lesz gond átszoktatni éjszakára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!