Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki kezdetektol fogva kulon...

Aki kezdetektol fogva kulon szobaban altatta/altatja babajat nem faraszto ejszaka 2-3 orankent vagy esetleg surubben atjarni hozza etetni, dajkalni?

Figyelt kérdés

Mindenkinek sikerult az eredeti terveihez, elkepzeleseihez tartania magat, illetve nyugodtan tudtatok aludni ejszaka? A legzesfigyeloben 100%ban megbiztatok?

Csak kivancsisagbol kerdezem...koszonom, hogy valaszoltok :)

#szoba #Altata
2014. febr. 6. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2014. febr. 6. 17:38
 12/16 xStefix ***** válasza:

Bocsánat a belekottyért, én nem vagyok érintett, csak elismerésem azoknak, akik tényleg jól viselték az átmászkálást. De komolyan! Én a lányom 15 hós korától csináltam ezt egy ideig, mert költöztünk és ezzel egyidőben külön szobába is raktuk, mondván, meglátjuk, mi lesz... Hát őszintén mondom, nekem nagyon fárasztó volt kikelni az ágyból és átmenni, pedig mi is összenyíló szobás panelban lakunk. Max. annyi a mentségem, hogy akkor már 4 hónapja átaludta az éjjelt, úgyhogy kicsit elszoktam már az ébredéstől... Meghát lusta is vagyok kicsit, bevallom. :)

Szóval tényleg elismerésem nektek, én nem tudtam volna ezt hónapokig csinálni.

2014. febr. 6. 18:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én az a típus vagyok, aki ha felébred, teljesen mindegy, hogy csak 1 métert kell megtennem, vagy mondjuk hármat a gyerekszobáig. Szóval, a felkelés a babához mindenképp megerőltető lenne, de így azt az elképzelést meg tudtuk valósítani a gyerekekkel, amit szerettünk volna, és mindkettőnél nagyon bevált a külön szoba. A légzésfigyelőben persze hogy nem bíztam meg 100%-ban, hiszen gép, de átgondoltam, és semmi garancia nincs rá, hogy én felébrednék álmomból arra, hogy nem vesz levegőt a baba. Akkor már a gépben bízom, hiszen nem figyelhetem állandóan. El kell hinni, hogy vesz levegőt, és jelez a gép, ha nem. Nekem így működött és bevált. A nagynál egyébként nem volt még, és sokáig figyeltem, de hát ez lehetetlen dolog, lássuk be. :) Aztán elmentem a hálóba, és minden nagyon jó lett. Mindkét gyerek 6 hetes korától átaludta az éjszakákat, persze néha-néha volt buli, de ez normális.
2014. febr. 8. 08:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! :)
2014. febr. 8. 12:29
 15/16 xStefix ***** válasza:
Hát, én meg az a nullméteres típus, aki csak odafordul, kigombolja magát, aztán alszik is tovább. :)
2014. febr. 8. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó neked.:) Én ha felkeltem, akkor már mindegy...
2014. febr. 9. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!