Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Bevált valakinek Vida Ági...

Bevált valakinek Vida Ági vissza altasásos módszere? (Apa kel fel a babához napokig, így a baba leszokik a cicizésről)

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nos, a módszert nem teljesen ismerem, de nálunk a kezdetektől üvegből kap tejet éjszaka, és úgy alszik, így ezt bármelyikünk meg tudja tenni, és én is tudok néha aludni. A ciciről nem szokott le ezáltal, napközben kéri, de este tudja, hogy nem kap, így elfogadja az üveget és apát :)
2014. jan. 31. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi így szoktattuk le egy éves korában a lányomat az éjjeli évésől, működött. Mondjuk ő csak megszokásból kért cicit, nem szopott komoly mennyiséget.
2014. jan. 31. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Mi is így szoktattuk le a fiamat 6 hónaposan arról, hogy éjszaka óránként követelje a cicit. A férjem ment be hozzá, 1-2 nap után már nem ébredt annyiszor, és jó volt neki a víz, vagy csak simán visszaaludt. (azt nem tudom hogy ki az a Vida Ági :) )
2014. jan. 31. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megmondom a férjemnek, hogy készüljön! :) Mennyi ideig tartott nálatok így a leszoktatás?
2014. jan. 31. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok, csak néhány napig tartott, pedig nagyon függő volt a fiam.
2014. jan. 31. 16:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Es pontosan hogy zajlott a dolog? Felsirt a babad, apuka felvette es elringatta vagy csak a kisagyban nyugtatta? Mi most elkezdtuk, felvette a ferjem, a fiam nyoszorgesbol atment orditasba, attol teljesen felebredt. most folyton karban van, nem sir, nezelodik. ha leteszi, sir, azt meg nem birja a ferjem. hajj, nem lesz egyszeru...
2014. febr. 1. 02:38
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
A kiságyban volt a gyerek. Sírt, de csak pár alkalommal, a férjem szerencsére jól bírja. A délutáni kiságyban-alvásra is ő szoktatta rá, mindkettőnknél ordított, követelte hogy tologassuk a babakocsiban, én max 15 perc után mindig feladtam, így nem változott semmi, vihettem az udvarra minden nap aludni. Most karácsony körül a férjem bevállalta hogy beszoktatja a kiságyba, első alkalommal kb 40 perc sírás volt, utána már csak 20, utána 5, azóta magától alszik. Nekem nem ment volna... De azóta nálam is szépen elalszik, nagyon ritkán van 5 perc hiszti (már másfél éves), de így neki is és nekünk is sokkal jobb.
2014. febr. 1. 07:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor kb. ugyanúgy viselkedik az én kisfiam is, mint a tiétek. Nálunk is gond van a napközbeni alvással is. Most már sikerült elérni, hogy délelőtt alszik a kiságyban fél órát. (Persze cicin alszik el, de legalább le tudom tenni.) Délután ő is babakocsiban alszik, de azt egyelőre nem bánom, mert legalább kimozdulok.

Sajnos nálunk meg pont a férjem bírja nehezebben a sírást, és inkább hurcolja egész éjjel. Jajj, nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz.

Még egyszer köszönöm a segítséget!

2014. febr. 1. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!