Nem kötekedésből-de tényleg ennyi a rossz alvó baba? Nem lehet, hogy mi, anyák is elszúrunk valamit?
Figyelt kérdés
következetlenségből,kinunkban,tehetetlenségünkben,a család nyugalma érdekében..stb.hogy lehetne ezen segiteni?
nekem 2gyerekem van-egyedül alszanak el-nem kis munkámba került-de nekem is vannak hullámvölgyek.
2014. jan. 22. 10:36
21/22 anonim válasza:
Nagyon lejáratod magad ezzel a hisztivel, inkább hagyd rá. Foglalkozz továbbra is sokat a gyermekeddel, szoptass serényen és hagyj engem békén. Viszlát.
22/22 anonim válasza:
Az én kisfiam 18 hónapos és születésétől fogva rossz alvó. Folyamatosan jöttek a gondok, mire egyikből kikerültünk jött a következő. Tejfehérje allergia, reflux, laktóz érzékenység, fogzás, stb. Mindent próbáltunk elkövetni, hogy jobban aludjon, másnap ne legyen nyűgös. A sírva hagyással én sem értettem egyet. Ahogy valaki már írta, nem biztos hogy régen nem volt ennyi rosszalvó baba, csak nem léteztek fórumok ahol tanácsot kerhettek. De az is lehet, hogy ma több a probléma ilyen téren, de a világ is sokat valtozott és ezzel együtt a babák is. Így nem gondolnám, hogy ezt mi szúrjuk el. Azt viszont nem értem miért pontoztok le olyan anyukákat, akik egyszerűen csak leírják, hogy az ő gyermekük/gyermekeik hogyan aludtak vagy hogyan nem aludtak. Egyikőtök gyereke sem lesz ettől jobb alvó, vagy egyikőtök sem lesz ettől kipihentebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!