Nem kötekedésből-de tényleg ennyi a rossz alvó baba? Nem lehet, hogy mi, anyák is elszúrunk valamit?
következetlenségből,kinunkban,tehetetlenségünkben,a család nyugalma érdekében..stb.hogy lehetne ezen segiteni?
nekem 2gyerekem van-egyedül alszanak el-nem kis munkámba került-de nekem is vannak hullámvölgyek.
6-8-as: a tied csak akkor sír amikor valami baja van?
Az éjjel megébredőknek pedig mindnek valami baja van te szerinted?
Ezért kell lepontozni a válaszomat meg a többi neked nem tetszőt?
Írod: "megvártam, hogy tényleg van-e probléma vagy csak megébredt és szépen visszaalszik magától. Azt gondolom, ez nem tréning, csak ésszerű gondolkodás."
Szerinted amelyik gyerek nem tud visszaaludni még magától, annak a szülei nem ésszerűek ha valamilyen módszerrel segítenek neki visszaaludni?
Kicsit gondolkozz már mielőtt valami "okosat" írsz. Lepontozhatsz megint, legalább igazolod az írásomat.
1. Nem pontoztam, szerintem ez nem az a kérdés, aminél ennek lenne értelme. Ennél én intelligensebb vagyok.
2. Vegyél már be valami nyugtatót, mielőtt gutaütést kapsz. Nem én tehetek róla, ha rossz alvó a gyereked. Ha nem tűnt volna fel, a SAJÁT gyerekemről írtam, nem a tiédről vagy máséról.
Idegbeteg.
Ja és az utóbbi válaszod lepontozom, mert ostobaságokon őrjöngsz.
Héhéhé... kedves utolsó, 13as vagyok. Hol írtam, hogy hagyom sírni? :)
Ha hagynám, és aludnék, akkor kipihent lennék, és nem foglalkoznék ezzel a témával...
sajnos mindig van mire fogni, hogy rosszul alszik, de éjjel is csak egyszerűen hív engem, dajkálom, és nézelődik, nevetgél a kezemben, ágyában nem akar maradni, a miénken meg játszik, úgyhogy marad a dajkálás akár órákon keresztül. Ezután nappal vidám, egyedül is játszik, nem nyűgös, napközben jól alszik.
Éjjel már mindent próbáltunk, többször is nem csak egyszer, vékony takaró, vastag takaró, hűvös, meleg, stb... Hónapok óta ez megy, már nem az a célom, hogy kialudjam magam, hanem hogy ép ésszel túl éljem.
de most tényleg, hol olvastad, hogy hagyom sírni, és alszok??? :)
Jah, és koraszülött volt, egy hónapig inkubátorban volt, szerinted még megkockáztatnám, hogy még erősebb legyen a szeparációs szorongás, azzal, hogy hagyom sírni? Nem vagyok idióta.
Azért vagyok itt is, hogy hátha találok MEGFELELŐ megoldást, ami nem csak nekem jó, hanem neki is.
16-oska, na akkor az intelligenciád kimerült:) Hogy ennyire kibuksz, az meg téged minősít.
Egyrészt, nem rossz alvó a gyermekem, hanem ez a természetes, jobb ha olvasol róla. Na ehhez mit szólsz: az én gyerekemről írok: ő azért ébred fel többször, mert sok inger éri egyrészt (mert mi foglalkozunk vele), másrészt csak a növekedési ugrásokban ébred fel többször. Harmadszor: nekem nem kell éjszaka fejnem, meg felitatni az ágyat azért mert nincs szopi, merthogy szopizik éjjel is. És eszem ágában nincs ettől megfosztani őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!