Egy szobában alszunk a kisfiunkkal. Hogyan oldjuk meg, hogy tudjon tőlünk aludni?
A párommal elég soká tudunk elaludni, viszont velünk alszik a hat hónapos kisfiunk. Mi még tv-znénk, neteznék, ő pedig már aludna, de miattunk nem tud.
Mit tegyek? Dugjam be a fülét? Ezt most komolyan kérdezem!
Nem csak bekepzelt van. Csak valahogy mindenkinek fontos, hogy pihen a babaja. Es mivel nem hiszem, hogy csak a zajok zavarjak, de a fenyek is, en meg ajanlanek alvos szemfedot is. Hallatlan.
Es azert tennek a babat masik szobaba, mert irtad, hogy nem szeretnetek kulon tenni, mert igy erzi, hogy ott vagytok...hat persze, hiszen hallja is. Nekem is ez lett volna a kezenfekvo valasz, ha van masik szoba, akkor a babat at oda.
Nalunk kulon szobaban van, es nincs gond az alvasaval. Sot azt sem hiszem, hogy "hianyoznank" neki. Amikor egy szobaba "kenyszerulunk" (nyaralas, nagyizas) egybol nincs olyan nyugalom. Pedig nem tevezunk/netezunk ott.
Nem hinném, hogy azért vagyok beképzelt, mert megteremtem estére a babának a nyugodt alvás körülményeit. Ha nincs másik szoba, akkor alkalmazkodjatok hozzá. Mi ebben a beképzeltség?
Esetleg válasszatok le neki egy "kuckót" a szoba egyik felén, függönnyel. A vibráló fények is zavarhatják, nem csak a zajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!