Hogyan kell helyesen altatni?
Nincs helyes altatás. Minden baba más, ezért mindenkinél más módszer válik be.
Egy nyugodt, nem sírós, nem hasfájós babánál simán működhet az, hogy beteszed az ágyba, és alszik.
Egy nyűgösebbnél viszont már más a helyzet. Az enyém sokszor kelt éjjel, nehezen aludt el. Én azt csináltam eleinte, hogy a mózeskosárba tettem a matracunk mellé (nincs ágyunk, egy matracon alszunk). Így nem aludt velünk egy ágyban, mégis közel volt, bármikor meg tudtam simizni vagy etetni.
Az altatás maga úgy volt, hogy fölé hajoltam, meséltem neki, simogattam, ringattam a mózest, esetleg énekeltem. Ha sírt, kivettem, és kézben ringattam, és akkor tettem a mózesbe, ha már félálomban volt.
Úgy, ahogy a nagyot, csak ezt láthatóan nem szeretnéd még egyszer.
Egyébként miért gondolod, hogy abnormális, amit a nagy csinál?
Ès amit màsok mondanak,az mindig igaz ès jò..?
Megèrtelek egyèbkènt,a mi 6 èvesünk is rendszeres vendèg nàlunk,de èn tudom az okàt ès hogy mièrt hagyjuk. - Az elkapatàson kìvül van màs oka is ennek?
Viszont,egy pàrhetes baba azèrt nem egy 5 èves gyerek;neki mèg nagyon jò helye van melletted is. Ha ez idövel màr nem felelne meg,mèg böven lesz idöd àtszoktatni,amikor màr ö is jobban veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!