Mit tehetnék h jobbat aludjon kis fiam éjszaka?
Figyelt kérdés
9h a kisfiam és mostanra eljuttotunk odàig h éjszaka rosszabb napjain 6x kell èjszaka.bâr foga nincsen mèg ugy h tudom h attol is lehetde akkor sem tünik jobbnak mikor fâjdalom csillapitot adok neki éjszakâra.6h naposon olyan fajin volt befektetem az âgyikojàba pipa aztân alvâs most meg hol ringatomhol meg rajtam alszik el mondjuk ezzel nincs is bajom csak ezzel a sok ébredésel.gondoltam majd becsapom és oda adom neki a pipàt de nem kell csak cici és nem âm csak egy két kortyintâs hanem rendesen szopik is.most megint úgy érzem magamat mikor megszültem rendesen fâj már a mellbimbom.tehât a lényeg h voltatok e màr ilyen helyzet és tudtok valami tanâcsot adni esetleg?legalàbb annyira h ne érezem magamat egyedül a problémâval!2014. jan. 1. 22:01
1/2 anonim válasza:
én együtt alszom a kisbabámmal, és ezért a forgolódását, a nyugtalanságát, a falási rohamait, mindent jól tudok kezelni így.
ha anyatejes, amúgy is tudnátok jókat együtt aludni, elalszik a ciciden, kihúzod a szájából a bimbit, aztán álomba szenderülsz.
mi az a pipa? :)
ne adj neki mást cicin kívül, mert lehet, azért fáj a melled, mert másképp kapja be a cumit, és úgy próbálja a didit is. (ne engedd neki csócsálni a cicit. még ha nincs is foga - főleg,hogy jön a foga, morzsolja az ínyével a bimbit, és az fáj. mond neki, hogy fáj ha ezt csinálja, jelezd neki, következetesen szólj rá - vedd ki a szájából ilyenkor. okosak ezek a kis lurkók megértik ám!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!