Szerintetek miért nem alszik 10,5hós babám éjszaka? Mit tehetnék még?
Eddig úgy gondoltam hogy a kevés étel az oka amit napközben eszik,de 3napja folyamatosan tömöm,még sem alszik,szóval az kilőve..
le is írom egy napi étkezését:
-reggel felkel 7kor cicizik
-9:30kor virsli,vagy felvágott,sajt kenyér,kalács,vagy müzlis joghurt
-10:30 alvás közben szopizik
-13-14között ebédel valami főzeléket husival
-15óra alszik és közben szopizik
-16-17óra puding vagy gyümölcs,ma egy 160grammos szilvás körtés bébi ételt evett
-19óra egy üveg 210grammos bébiétel
-20 óra fürdés
-20:30 szopizik,30-60ml tápszer és alvás
Aztán még az éjszaka folyamán is megeszik 240ml tápszert,de miért?
Lehet hogy csak szomjas,mert annyira issza a tápszert mikor fel kel.
Ez van hogy 3-4ébredést jelent,velem alszik egy szobában az ágyam mellé tolva a kiságyában.
Köszi a válaszokat
Nekünk se jött be a megtömés, homeopátia segített egy darabig az alvászavarokra, de mikor nem adtam akkor is jobban aludt már. Mi két hónapig keltünk éjjelenként többször is, ez tartott 7-9 hónapig, aztán 9-10-ig egyszer keltünk éjjel, de az sem mondható nagy ébredéseknek, aztán tegnapelőtt kezdődött minden elölről, eddig a 3 ébredés a max. De ki is bújt a 7.fog. Szóval minden ilyen áttörés ébredést okoz, ezt megfigyeltem. Most jön a 8.fog is, tehát tuti lesz egy két kellemes éjszakánk :( viszont, hogy kicsit dicsekedjek a ma éjjeli óraállítás alkalmával egyszer sem kelt. Este 20:45-től aludt 8:15-ig (új idő). Annyira kipihent voltam. De szerintem ez ma már nem így lesz.
Tudom elcsépelt, de már én kezdem elfogadni, hogy ezeket az időszakokat nem lehet megoldani, csak túlélni.
Kitartás mindenkinek!
Jönnek a fogacskák, fáj a babáinknak, nem tudunk mit tenni sajnos.
Kellemes Ünnepeket :)
Szerintem rengetegszer eszik... Lehet. hogy a cicizés nem sok, de miért eszik ennyiszer?? 3-4 óránkét etesd, akkor több megy majd le egyszerre és jobban kialakul a dolog.
Az én lányomat 7 hónaposan szoktattam le az éjjeli cicizésről és már 10 hós, átalussza az éjszakát, max felkel inni, vagy be kell takarni, megnyugtatni kicsit és kész.
Meg Ő nagyon korán kel és most állunk át a napi 1x i alvása, hátha többet alszik majd összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!