Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hároméves gyereket nagy...

Hároméves gyereket nagy felelőtlenség volna emeletes ágy felső szintjén altatni?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy 5-6 éves kortól ajánlott,de máshogy lassan nem férünk el és most jó áron szert tehetnénk egyre.
2013. dec. 28. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne csak ígérgess! Hol az a link? :)))
2013. dec. 30. 15:07
 12/12 Babi0906 ***** válasza:

Én 10 éves voltam amikor leestem az emeletes ágyról (alvás közben felgyűrtem a takarómat a korlátnak és átfordultam rajta). Lehet,hogy fel sem ébredtem volna de a nővérem ébren volt és ő elkezdett sír meg kiabálni anyuéknak erre ébredtem fel. Nem fájt semmim vészese. Anyuék felhívták az ügyeletet ők közölték,hogy nem jönnek ki de ha gondoljuk vigyenek fel. anyuék szerencsére úgy döntöttek,hogy elvisznek. Ott megint csak azt mondták,hogy nincs semmi bajom de azért (mivel gyerek vagyok-vegyük komolyan) nézessenek meg ha anyuék attól megnyugszanak. A mentős sokat viccelt és poénkodott. Mondta,hogy kutya bajom. Amikor beértünk a Madarász utca gyermekkorházba és meg volt az uh. eredménye hirtelen mindenki kapkodni-rohanni kezdett. Nagyon rémült volt mindenki. Belső vérzésem volt (addigra már sok vért vesztettem), a májam szétszakadt, leállt a vesém ..... 1 hónapig feküdtem bent. 2X kaptam vért. Kiderült ha nem visznek be reggel már nem ébredek fel. Így se voltam túl az életveszélyen nagyon sokáig :(

Ezzel nem ijesztgetni akarok senkit. Tudom,hogy nagyon sok gyerek felnő rajta de én nekem csak a szüleimen meg az orvosokon múlott,hogy most itt vagyok. Jelenleg van egy 1,5 éves kisfiam és soha nem lesz emeletes ágya!

2014. jan. 6. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!