Hány hetes vagy hónapos volt a babád amikor először végig aludta az éjszakát?
Nekem is 5 honapos a lanyom, de eddig volt kb 1 het amit vegigaludt. Mostanaban egyre rosszabb....mar akasztani akarom magam :)
Azt nem akarom hogy orakig sirjon. Probaltam es 1 oran at orditott ejjel....de semmi fejlemeny.
Második vagyok
Akkor csak hogy tudjátok, ez nem a sírni hagyásról szól
Az első este 5 percet sírt, második este 3 percet és utána sírás nélkül ment az alvás.
Aki azt állítja, hogy az ő gyereke sosem sírt 5 percet, az hazudik.
Nekem 3gyerekem van. Mind jó alvó volt, bár az 1 volt talán a legmacerásabb. :) Ő 1hónapos koráig 2x kelt enni, óramű pontosan éjfélkor és hajnali 4kor, de közben aludt, altatni sem kellett, evett, villany le és alukált. Ezután 3hós koráig 1x, hajnali 3kor, és szintén csak az evés idejére volt fent, és így nem volt olyan fárasztó, mármint nem éreztem magam zombinak miatta. Ezután kezdett kitolódni az alvása, és előtt 4óra majd hajnali 5-6óra lett az az egy evés időpontja. Fél éves volt, mikor este 8-9között elaludt és reggel fél8ig aludt. Onnantól ezt tartotta, de ha szeles idő jött, vagy kiesett a cumija, akkor azért meg-megérbred.
A 2. gyerekem kis súllyal született, 8naposan vittük haza a kórházból és onnantól 1x kelt enni, kb 2kor. De ő is olyan volt, hogy evett és már aludt is vissza. Kerek 4hetes volt, mikor reggel 6kor kipattantam az ágyból, hogy jesszus nem evett a gyerek! Erre felébredt és evett. Másnap már nem ugrottam ki, és fél7ig aludt. ESte kb. 8-tól. Onnantól így mentek az éjszakák, este 8-9között elaludt és reggel 7-8között ébredt.
A harmadik babám csak aludt másfél hós koráig és evett. Hangja sem volt. Ő is csak 1x kelt mikor hazahoztuk a kórházból, hajnalban kb 4körül. És 5hetesen kelt először reggel 7körül. Azóta is így van, este 8kor berakom a kiságyba, sosem kellett alatni őt sem, akárcsak a tesóit, és reggel 8-9ig egy mukk nélkül alszik.
A 2-3gyerekemet se szél, se időjárás, se fogzás, semmi a világon nem zavarta meg az alvásban. MInden éjszakát egy nyöszörgés, vagy mármi nesz nélkül aludtak végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!