Melyik tápszert ajánlanátok 5 hónapos babának, hogy
végigaludja az éjszakát?
Gyereket vállaltál,egyben azt is hogy éjjel felkelsz hozzá ha kell.Az én lányom 9 hónapos.SOHA egy éjszakát sem aludt még át.Most is 4-5x ébred,de van hogy 10x is akár.Nem adok neki azért más tápszert,hogy átaludja az éjszakát!
2013. okt. 17. 13:42
én tejpépet adok cumisüvegből.7-8ig alszik.de előfordul hogy felkel,az viszont ritka
2013. okt. 17. 13:45
3/21 A kérdező kommentje:
Köszi, de tanácsot, tapasztalatot kértem, nem kioktatást... Más fórumokon olvastam már, hogy sima (nem ha-s) tápszerre váltás után jobban aludt éjszaka a baba, elsősorban erre lettem volna kiváncsi.
lehet, hogy a fogacska is ludas a dologban, hogy felébred éjszaka.
próbáld meg, hogy este nem csak tápszert adsz neki, hanem tejpépet is. nekünk ez vált be.
és tuti, hogy kell a HA tápszer?vagy csak a biztonság kedvéért adsz neki ezt ?
2013. okt. 17. 13:50
Próbáld meg a tejpépet. Biztos nem lehetne kipróbálni a sima tápszert?
Az pedig, hogy egy tápszeres 9 hónapos baba tízszer is felkel éjjel az egyáltalán nem normális, érdemes lenne azért foglalkozni a dologgal. Mondjuk gondolom azért ő sem eszik minden alkalommal, mert az már elég nagy gond lenne.
2013. okt. 17. 14:00
Off: A kérdés felkeltette az érdeklődésem, hogy mégis ki az az anyuka és miért ragaszkodik ahhoz, hogy túletesse a gyereket, hogy este 8-9 után meg ne ébredjen reggelig...nem akartam a kérdéshez írni de az utolsó pár szavad, hogy "de sajna muszáj lenne, mert apuka allergiás", nem hagyott, hogy szó nélkül elmenjek a kérdésed mellett... mi az, hogy at apuka allergiás??! Nem tetszik a gyereksírás? Akkor miért kellett gyerek? Egy baba velejárója, hogy sír..aki ezt nem bírja, pláne ha SAJÁT gyerekétől ideges lesz, mert az sír, annak nem való gyerek...sajnállak titeket és a gyereket is..
2013. okt. 17. 14:11
7/21 A kérdező kommentje:
A gyerekorvos elég rugalmatlan és csak ezt a HA-s tápszert hajlandó felírni és eddig még pépet sem írt fel. Minden tápszernek van tejpépe is? Tehát ha pl. Humana tápszert használtok, akkor az annak megfelelő Humana tejpépet adjátok a babátoknak? Vagy recept nélkül kaphatót vásároltok? Tudnátok írni pár márkát, ami bevált nektek?
Utolsó. Ennyire nem megy a szövegértelmezés???
Apuka allergiás, ezért a baba csak HA tápszert kap, mert esélyes, hogy ő is allergiás lenne. Hogy lehetett ezt ennyire félreértelmezni?
Most teljesen ledöbbentem, szavakat alig találok!
2013. okt. 17. 14:14
9/21 A kérdező kommentje:
Igen, parlagfű allergiája van, és ha a családban van allergiás, akkor szoktak a babának hipoallergén=HA tápszert felírni, mert öröklődhet az allergia. Tehát szó sincs arról, hogy a gyerekére lenne allergiás a kislányom apukája! Remélem boldog vagy, hogy jól kiosztod itt ismeretlenül az embereket, akik segítséget próbálnak kérni!!!
Miből gondolod, hogy tápszert kellene váltanod? Az én fiam a mai napig is felkel többször is éjszaka. Én is sokféle tápit kipróbáltam, még az éjszakaikat is, de nem jött be. Lehet, hogy csak szomjas, vagy mamahiánya van, vagy fog van a dologban. 5 hónaposan is felkelt a fiam, de nem etettem már meg. Inkább csak ringatásra vágyott..
2013. okt. 17. 14:50
Kapcsolódó kérdések: