Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van valaki, akinek 4 hónapos...

Van valaki, akinek 4 hónapos babája csak két nagyot alszik napközben?

Figyelt kérdés
ezalatt 2szer másfél-2és fél órát értek--igy a harmadik rövid alvás már ki szokott maradni-befolyásolhatja e ez az éjjeli alvás menetét?
2013. dec. 10. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:

ez egyáltalán nem kóros. Vannak babák akik szinte nem is alszanak napközben. egyik barátnöm kisfia is ilyen, születésétöl napi 1-szer alszik kb 2 órát és legfeljebb ha elmennek sétálni, ha az nem jön össze mondjuk idöjárás miatt akkor nem alszik. nem sir elvan nézelödik. Ök is angyon aggódtak az elején de az orvos és a védönö is azt mondta vannak ilyen babák. A sok ébrenlét miatt egyébként gyorsabban is fejlödik mint a többi baba mivel több inger éri. Az éjszakát végig alussza 2 hetes korától alszik este 8-től 6-ig akkor van egy szopi és utána alszik 9-ig kb. Most 5 hónapos.

Mindne gyerek más amit te irsz abban semmi rossz nincs szerintem. Hogy éjjel mennyire alszik jó az is egyén függő.

2013. dec. 10. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi-hát éjjel ébred még-de nem tudom befolyásolni ezt..
2013. dec. 10. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyém többször aludt, de összidőben kevesebbet, 3-4 alkalommal fél órát. Ha nem nyűgös, biztos elég neki.
2013. dec. 10. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is így aludt 4 hónaposan. De ilyen hosszú alvásoknál a harmadik már kb bele se fér a napba. :).. érdekes módon, most hogy 5 hónapos szokott rá a 3 alvásra. (rövidebbeket alszik)

Szóval ne aggódj, teljesen jó ez így szerintem.

2013. dec. 10. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
HJelen. Két nealvóm van, a kisebb 5 hónapos, 2 kicsit (10-20 perc) alszik nap közben, vagy ha hordozom, kicsit hosszabbat. Éjjel általában 2-3x kel, anyatejes, együtt alszunk, nem vettem észre sem rajta, sem a nővérén, h bármi baja lett volna tőle, tesú egyébként hasonlóan szörnyűá alvó volt, 1,5 éves kora óta nem alszik nap közben, 6-20 óráig van ébren és pörög a fáradtság legkisebb jele nélkü,,,
2013. dec. 10. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi

nem arról van szó,hogy keveset alszik.most du 1-majdnem fél 5ig aludt-csak az éjszakától félek,nem tudom befolyásolja-e

Időben megvan a mennyiség-csak nem 3szor,csak 2szer

2013. dec. 10. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!