Ha a kislányunk a saját ágyában alszik el, de néha este, ha nagyon sir, magam mellé veszem-az nem jelent odaszoktatást?
Egy éve nálunk is ez volt! Én először ugyanazt mondtam,amit írt az egyik válaszoló,hogy 18 éves koráig úgysem alszik velünk, hát maradjon.
Igen ám, csak közben elkezdett úgy mocorogni, forgolódni éjjelente,hogy a 180 cm-es ágyról simán letúrt minket. Vagy volt,hogy a férjem fogta meg a lábát, már a hátamon mászott át álmában, egyenes a föld felé fejjel. Volt,hogy mi kb. 3 órát aludtunk éjjel. Na akkor mondtam,hogy ez így nem jó. A férjemnek pihenni kell, dolgozik, meg, hát én sem élhetek hetekig 3 óra alvással.
Akkor szépen rászoktattam,hogy inkább ülök az ágya mellett, vagy odafekszem az ágya mellé, amíg visszaalszik. Ez az elején volt,hogy egy órát is igénybe vett, de pár hét alatt megszokta!
Ja, hogy csak az bízik a szüleiben, aki ott alszik velük felnőtt koráig??
Akkor lehet,hogy elvesztette! Igazad van! :)))
"egy órát is igénybe vett, de pár hét alatt megszokta" :) ez igen.
Látom adtál egy piros kezet gyorsan felindultságodban:) Akkor valószínűleg nem jó órákat, napokat éltetek át a babával, és ezt te is érzed hogy hülyeség volt.
Húha, van szövegértelmezési gond!
Nem, nem otthagytam sírni pár órát. Hanem a kiságy mellé feküdtem, simogattam, meséltem, de nem vettem ki és nem vittem át közénk!
De árulja már el valaki,hogy szerinte hogy kell visszaköltöztetni egy gyereket a szobájába,ha nem így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!