Elvinnétek a 7hós babátokat 3 napra 2 éjszakára "nyaralni"úgy h eddig csak a saját kis ágyikójában aludt itthon este?
Szerintem, ha otthon is egyszobában alszotok akkor nem lesz semmi baj, ha meg nem akkor meg csak sokkal jobban fogja magát érezni.Ha jó alvó akkor szerintem nem lesz semmi baj. :) Én biztos elvinném.Szerintem inkább az lehet a gond hogy kicsit felborul a napirendje,de ettől még ő is élvezheti a kirándulást.Arra figyeljetek,hogy attól függetlenül sokat foglalkozzatok vele! :)
Jó pihenést! :)
Szia!
Szerintem épp itt az ideje, hogy a pici kicsit kibillenjen a jól megszokott otthoni környezetből.Nekem 2 gyermekem van és szeretem ugyan a szabályokat,és a megszokott dolgokat,viszont úgy gondolom,hogy sem a babának sem a szülőnek nem jó,ha minden a gyermekhez van igazítva.Minél előbb viszünk egy kis változást az életébe,annál hamarabb megtanul alkalmazkodni.
A fiammal 4 hónapos korában mentünk először nyaralni.
Jó pihenést!
Kisfiamat 5 hós korában vittük el 2 napra "nyaralni", nagyon jól viselkedett.
1évesen már rendesen nyaralni jött, mondjuk az se volt sokkal több, 4 nap, de jó volt.
mi 4 honapos korara tervezzuk az elso ilyen utazast.
amugy babától fugg, de szrintem persze!
Nagyon szépen köszönöm mindneki válaszát!Csupa csuoa jó dolgok!Mindenképp vinnénk az tuti!És hát rájöttem h túlságosan is "féltjük" minden féle változástól és ez így nme mehet tovább,úgyh bele vágunk:)
Mégegyszer köszönet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!