Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az idáig jól alvó baba hogy...

Az idáig jól alvó baba hogy tud igy megváltozni pár nap alatt?

Figyelt kérdés
4 hónapos múlt-nem aludta át az éjszakát-egyszer éjjel,majd hajnalban evett-de utána szépen visszaaludt a kiságyban.most pár napja már 10kor ébred-ordit-és 2óránként jelntkezik.nyilván nem kap 2óránként enni-csak nehezen birjuk igy-meg a tesó is.van valami megoldás-másnak is volt ilyen?
2013. dec. 3. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:

annak tippek, de egyik sem biztos. nálunk 4 hónapja megy ez, éjszaka kb 6-8szor kel és vissza kell ringatni, mindent kipróbáltam, de semmi nem jött be.

4 hónapos, tehát mozgásfejlődés az jelen van rendesen, átfordulás gyakorlása, vagy már lehet hogy tud is. ez megboríthatja az alvási rendet.

nekem javasolta a védőnő, hogy fárasszam ki a gyereket napközben, de nem ért semmit, vagy adjak neki éjszaka vizet, nézzem meg hogy fázik-e vagy éppen nincs-e melege, de nem lett jobb a helyzet. szoptatással se lett jobb. próbáltam homeos bogyót is, persze nem ért semmit. vissza kell ringatni. félhulla vagyok, be se merem közbe csukni a szemem, mert félek hogy összeesek félálomban.

korábban én is tettem fel hasonló kérdést, és ott is mindenki azt írta, hogy nincs "ellenszer", majd egyszer csak elmúlik...szóval kitartást!

2013. dec. 3. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a fogára tippelek! Ha nem is bújik ki mostanság, akkor is már mocorog az ínyében és ezt fájdalomként éli meg. Illetve, ha esetleg már hozzátápláltál (van aki már ekkortájt kezdi) akkor az is okozhat ilyen tüneteket. Kitartást!
2013. dec. 3. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
még a mozgásfejlődés is lehet ludas a dologban, az első jól írta (1)
2013. dec. 3. 17:58
 4/7 A kérdező kommentje:

húúú-köszi.

még várok a hozzátáplálással.látom másnak sem jobb a helyzet

2013. dec. 3. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 6 hónaposan zizzent meg, addig átaludta az éjszakát 2-2,5 hónapja. Onnan éjszakánként általában 3x kelt és kajált is. És így ment 10 hónapos koráig, amikor 2 hét alatt elválasztotta magát és azóta átalussza az éjszakát. Mi is mozgásfejlődésre, fizikai fejlődésre (tényleg szopott éjszakánként 3x, víz nem volt jó) és anyahiányra tippeltünk. Idővel megoldódott. Türelem. (nálunk is van nagyobb, ő 3 hónapos korától átalussza az éjszakát, vele nem volt változás)
2013. dec. 3. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyunk mi is. :-( pici fiam 18.-án lesz 5 hónapos. Kb egy hete csinálja azt h lehetetlen elaltatni. Mindig is karban altattam, már hozzá szoktam és a 20 perc már nem is tűnt soknak. Na de most!!! Sokszor 20 perc az altatas, közben próbálom letenni, mert úgy tűnik h melyen alszik, de ahogy hasra forditom rögtön felébred. Már probaltam háton altatni, de az nem működik. :-(

Bocsi h belekerdezek, de a hozzataplalas hogy fugg össze az éjszakai alvassal? (mi kb 3 hete elkezdtük)

2013. dec. 5. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Az új táplálék mindig új ``kihívás`` a kis szervezetnek, ezért okozhat olyan tüneteket, ami megnehezíti az alvást, pl.: gázosodás, hasfájás.
2013. dec. 5. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!