Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Létezik, hogy egy három hetes...

Létezik, hogy egy három hetes baba fixen végigaludja az éjszakát?

Figyelt kérdés
Az első két hétben kétszer kelt éjjel, aztán három napig elvolt este fél kilenctől hajnali négyig, ma pedig negyed hétkor kelt csak fel. Át fog állni erre, vagy csak véletlen, és ne is reménykedjek? :D
2013. nov. 14. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez volt, hazavittuk a korhazbol es ejfel korultol reggel majdnem hetig aludt, mi meg ahelyett hogy aludtunk volna nyugodtan amig lehet persze vegigizgultuk az ejszakat es nem birtunk aludni hogy jaj miert nem ker mar enni :)
2013. nov. 14. 11:12
 2/11 anonim ***** válasza:
létezik, a lányom is átaludta ilyen idősen, a fiam viszont csak 8 hónaposan
2013. nov. 14. 11:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Na igen, én is pillogok éjjel, hogy mi van, és fel is kell kelnem fejni, mert szétdurrannának a cicijeim reggelig. Örülnék persze, ha ilyen ügyesen aludna, csak annyira belém beszélték, hogy "na, majd a harmadik, a fiú megmutatja, milyen egy igazi bőgős baba, mert olyan lesz, mint az apja volt", hogy nem merek reménykedni, hogy megint egy jó alvó babát kaptam. :D
2013. nov. 14. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! igen létezik, első nap amikor hazavittük Alizt este 7 től reggel 6 ig aludt :) akkor ez egyszeri esetnek tünt mert utánna rendszeresen felkelt 12 kor és éjjel 3 kor, viszont pont 3 hetesen fordult a kocka tejesen átalussza az éjszakákat, és azóta is , most 2.5 hónapos és ma pl este 8 tól reggel 8 ig aludt. :) akkor is ugy kelt fel hogy " beszélgetett " a kiságyba a játékaival :)
2013. nov. 14. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Létezik igen, nekem a harmadik babám kisfiú lett, és amióta hazahoztuk a kórházból átalussza az éjszakákat mindegyiket. Most 4 hónapos! :D
2013. nov. 14. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első babám volt annyira jó alvó, hogy még a csecsemősök is meglepődtek rajta. 10.45-kor született, egész nap aludt, ha felkelt enni sem sírt, hanem leskelődött. Első éjszaka a kórházban 5kor kellett nekem költenem, hogy ideje lenne már enni este 9 óta. Remélem a tesó is ilyen lesz :)
2013. nov. 14. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Amíg szépen gyarapszik hadd aludjon amennyit akar, de vannak olyan babák kis lusták akiket nem ébreszt fel a pocijuk. Szóval ha szépen gyarapszik ne költsd fel.15 hónapos kisfiú anyukája
2013. nov. 14. 13:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, nagyon szépen gyarapszik, jó evő, napközben kéri 2,5-3 óránként a 100 grammokat. :)
2013. nov. 14. 18:33
 9/11 xStefix ***** válasza:

Örülj neki:), de akkor se lepődj majd meg (legközelebb a második negyedévben várható ilyen), ha idővel megint ébredni fog. Gyakori, hogy a kicsiként átalvó babák később újra és újra felébrednek ilyen-olyan okokból. Szóval túlzottan ne szokj hozzá, de használd ki. ;)

Néha kicsit irigykedem ilyenkor. :)

2013. nov. 16. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy melyik a jobb, megszoptatni többször, vagy felkelni többször fejni. Mondjuk az anyának egyik se.

Igen, nekem is van az ismerőseim között olyan aki születésétől fogva eddig végig aludta az éjszakát, félévtől viszont másfél óránként. Szerintem a fogaitól, vagy/és attól hogy rengeteg információ érkezik.

2013. nov. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!