8 hónapos kisfiam éjszaka szinte óránként felkel. Segítség!?
Szia, este lefekveskor illetve napkozben hogyan alszik el? Magatol vagy segitseggel?
Segitseg alatt ertem a babakocsit, ringatast, stb. A mi vedononk azt mondta, hogy a babak tobbszor is felebrednek ejszaka, csak mig masok maguktol visszaaludnak ugy, hogy mi eszre sem vesszuk, addig masok igenylik ehhez a segitseget. Lehet ha napkozben sem magatol alszik el, ejjel sem tud, nem lehet? Illetve lehet h kulsore meg nem latszik, de attol meg lehet a fogzas bantja, abban a korban van. Kitartas, drukkolok h rendezodjon!
ha nem fog, nem fáj a hasa, nincs front, és valóban 3-4 hete tart, akkor én inkább a mozgásfejlődési ugrára gondolok...
Nálunk ez olyan 10 hó körül volt, mikor elkezdett felállni..nem volt alvás se éjjel, se nappal, illetve volt, de egyhuzamban max. ilyen 1-2 órák. Ez egész addig, míg stabilan nem tudott állni..már azt hittem kinyúvadok..
Ugyanez volt, forgolódott, aztán jött, hogy álmában is "kutyázott", és csak ringatással, vagy tápival tudtam vissza altatni...de aztán elmúlt...kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!