Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 8 hónapos kisfiam éjszaka...

8 hónapos kisfiam éjszaka szinte óránként felkel. Segítség!?

Figyelt kérdés
Hetek óta ez megy. felébred, de igazából ki se nyitja a szemét, csak forgolódik, nyöszörög a cumi után. visszaadom neki a cumit, és nem alszik vissza, csak ha elringatom. elég fárasztó...foga már van, az most pont nem jön neki. nem fázik, nincs melege, nem szomjas. cici se kell neki éjszaka. nem tudom mit csináljak! valakinek ötlet?

2013. okt. 30. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolso, megkerdezhetem, h mit csinaltok, amikor megebred a gyerkoc? Cumi, ringatas, etetes? Azonnal vissza alszik? Sajat agyaban alszik?
2013. okt. 31. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Bár ez nem a kérdezőnek válasz, csak a 10-es válaszolónak írom: le a kalappal előtte! A kislányom is rossz alvó 16 hónapos létére, de egy éjjel, max. 8 x ébred, ha kevesebbszer, akkor az egyik megébredésnél legalább 1 órát hánykolódik. (Én is rossz alvó voltam mindig is; a kislányommal nem voltunk semmilyen vizsgálaton, nem érzem, hogy bármi baja lenne, mert nem sír, meg szépen fejlődik, csak rossz alvó). Szóval a 20-25 ébredést így bírni: az ilyen szülő egy HŐS! - azt hittem, a mi helyzetünknél nincs rosszabb. Kitartás, remélhetőleg kinövi, vagy egyesek szerint, ha nem növi ki, akkor pár év múlva már a megébredéseknél nem fog mást felébreszteni, mert megtanulja magát "elszórakoztatni".
2013. okt. 31. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Nállunk is ugyanez volt!

Fél óránként,óránként ébredt!Volt hogy 10-12 x is!Én is mindent de tényleg mindnet kipróbáltam mígnem rá nem találtam erre: [link]

+ még a coffea tosta 15ch homeós szer!

A kettő együtt adása meghozta a változást!ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT!!Már a szer beadása után 1-2 nappal látszott javulás az éjszakákban,pár nap múlva meg már csak 1x kelt,1-2 hét múlva meg már átaludta az éjszakát!

Persze van,hogy 1x kel cumi vagy egy kis víz kell neki de már alszik is vissza!

Próbáljátok ki megéri,veszíteni,ártani nemtudtok vele mert homeós legfeljebb nem használ!

Én nem hiszek abban hogy majd kinövi!A rossz szokás gyorsan rögzül és nagy korában is alvászavaros maradhat!

2013. nov. 2. 13:04
 14/15 anonim válasza:
Szerintem camomilla és restore ezekkel minden lehetőség kilőve.
2013. nov. 2. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Találtam egy oldalt, mert mi is érintettek vagyunk, köszönöm az ötletet annak a hozzászólónak, aki a COFFEA TOSTA-t javasolta :)

[link]

2013. nov. 3. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!