Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
22 hoapos kisfiam hajnali 2 kor van hogy 3 kor de van hogy 4 kor kell,de aludni mindig 8 kor megy oramü potossággal,egyedül a kiságyban.20 honapot szite a játszótéren töltöttem vele.modván a friss levegö a futkározás lefárasztja.hát nem. egészen 13 hos korig még uszni is jártunk rendszeresen.most 2 kor kelt és még fenn vann.hát most annyit értem el hogy én kikészültem ö meg nevet és boldog kissé kivagyok.ja és a szobája a minden még elhagyni sem hajlandó. miért csinálja ezt segitseg?2013. nov. 30. 05:54
1/9 anonim válasza:
Te mit csinálsz olyankor, amikor felébred?
2/9 anonim válasza:
Biztos nagyon fáradt lehetsz... nekünk is volt ilyen problémánk, most áttértünk arra, hogy nap közben nem alszik, így este fél kilenctől reggel kb. fél kilencig alszik. Nincs ereje éjjel bulizni...Ne engedd nap közben aludni :)
3/9 anonim válasza:
Ne maradj bent nála éjjel, ha felébred. Akkor vissza fog aludni. Legfeljebb egy -két napig hisztizik majd.
4/9 A kérdező kommentje:
mikor felébred bemegyek és simogatom a hátát fél oráig.de ha otthagyom addig sir mig a szomszéd is fel nem kell.
2013. nov. 30. 10:54
5/9 A kérdező kommentje:
a multkor nem aludt napközben 7 kor elment aludni,de teszem hozzá álva elaludt.godoltam na ma alszunk 3 kor fenn volt.de csak 1 orát hagyom alukálni 1 töl 2 ig napközben.foga egészség rendben.végem van
2013. nov. 30. 11:01
6/9 anonim válasza:
Megértelek. Nem próbáltad még azt, hogy veletek alszik? Hátha akkor nem fél vagy nem ébred fel. Nap közben ha tudsz te is feküdj le vele aludni.
7/9 A kérdező kommentje:
csak a szobája a mi szobánkba be se megy.
2013. nov. 30. 11:35
8/9 A kérdező kommentje:
úgy higgyétek el egy áldott jo gyerek egész nap semmi gond vele, maga játszik.még nem beszél de modja ha szomjas ha éhes és mikor mindez megvan elvan.nincs hiszti.de az alvás nem értem mért nem megy.mióta jár csak néha van babakocsi.mikor felkel kora hajnalban akkor csak addig sir mig egyedül van.és én nem játszom vele, ö magával.engem látnia kell akkor minden rendben.
2013. nov. 30. 13:18
9/9 anonim válasza:
Te nem játszol vele? Nem mondom, kell az önálló játék, de talán pont ez a problémája, hogy az éjszakai fentléttel magára vonja a figyelmet. Szükséges a szülői közelség is, illetve agyilag is többet fárad :-) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!