Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi lehet a gond? Utalhat...

Mi lehet a gond? Utalhat rendellenességre?

Figyelt kérdés
Fiam 10 hónapos, 3 hónapos kora óta tápszeres. Kb. 90 cm, és 9-9,5 kg. Hosszú, de vékony. Rengeteget eszik, de néha már azt hiszem valami baj van. 41. hétre született, vákummal, aggódom, hogy emiatt van baja. Mozgásfejlődésben nincs gond, nagyon okos, de rendkívül érzékeny. És a kérdés: nem alszik éjjel. Kb. fél óra után felébred, sokszor eszik éjszaka, pedig nappal is 2x kap ebédet. Vergődik, felsír, cumi, inni nem mindig jó. Nappal keveset alszik, sírva kel.
2013. jún. 5. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom elhinni hogy 90 cm magas. Akkor csont meg bőr a 9 kilójával!

10 hónaposan most jönnek a fogai, amiatt simán lehet hogy nem alszik!!!

Vegyél dentinoxot, kendd be az ínyét vacsi után, elalvás előtt.

2013. jún. 5. 11:27
 2/4 A kérdező kommentje:
A dentinoxxal az a baj, hogy 20 percig hat, és 3x kenhető be vele az ínye.Mindig valamira ráfogjuk, hogy azért van ébren, de szerintem nem jöhet 3 hós kora óta a foga folyton.
2013. jún. 5. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet a fog, lehet szeparációs szorongás, lehet, hogy a mozgásfejlődés miatt nem alszik! Kevés olyan szerencsés van, akinek ebben a korban jól alszik a babája!

A 90 centi nekem is soknak tűnik (2,5 éves Lányom 91 centi és 13 kg és sovány!!!), nem csak elirtad?

Védőnővel, háziorvossal beszéltél erről? Ők lehet, hogy okosabbak, mint mi.

2013. jún. 5. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs itt rendellenességről szó!Az enyém is vákummal született és szerencsére semmi baja!

Viszont ennyi idősenn szerintem nem kéne már éjjel ennie,legalább is nem ennyit!Lehet az a baja pont,h sokat eszik és fáj esetleg a hasa!Próbáld meg,h csak vizet adsz neki éjjel,ha felkel.Ebédet is csak egyszer adj neki,annyit csak,amennyit jóizűen megeszik!Kitartás!

2013. jún. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!