Elrontottunk valamit? Hogyan lehetne előbb elaltatni a 2 hónapos babánkat?
Figyelt kérdés
Este 7 körül van fürdés, utána evés, majd elaltatjuk. De kb. negyed óra múlva felébred és teljesen éber, majd kb. 11 felé hajlandó elaludni. Normális ez egy 2 hónapos babánál? Nem kellene előbb elaludnia? Nap közben sem alszik túl sokat, 2-3-szor 1 órát kb.2013. nov. 29. 13:51
1/7 anonim válasza:
Későbbre kell tenni a fürdetést. Nincs még kellően lefáradva, azért ébred fel hamar. Az én babám most 3 hónapos, nálunk úgy volt 2 hósan (és azóta is), hogy 8kor, 8.30kor fürdés, utána kaja, és alszik reggel 7ig. És fürdés előtt le kell fárasztani, vagyis sokat beszélni neki, meg játékokat mutogatni, foglalkoztatni.
2/7 anonim válasza:
Normális teljesen. Nálunk is ez volt, ez egy ilyen időszak én úgy gondolom. Normalizálódni fog ez. Sokáig 11kor feküdtünk mi is, vagy éjfélkor. Mára már el se tudnám képzelni, hogy olyan későn feküdjünk. Már 8kor ágyban vagyunk (18 hónapos). Pedig lassan szoktatnom kell magam, mert pár hónap és jön a tesó..:) Kezdhetjük előről..:)
3/7 Tica0121 válasza:
2 hónaposan az én babám életében semmiféle rendszer nem volt. Csak annyi, hogy ha éhes volt üvöltött. Viszont 3 hónapos korában egyszer csak elkezdtek beállni a dolgok, szépen rendszereződött magától minden. Azóta meg is maradt a rendszer, amit saját maga állított be. Most 4 hónapos. Én nem akartam változtatni rajta, gondolom jó így neki, mert sokkal nyugisabb, szépen fejlődik és én is tudom tervezni a napomat!
4/7 anonim válasza:
A mi fiunk is 10 és 11 közt aludt el, fél 8-kor fürdettünk (napközben is kb. annyit aludt, mint a ti babátok, vagy annyit sem). De ő nyűgös is volt, sejthető volt, hogy fáradt. Nekünk az oldotta meg a dolgot, hogy előbbre hoztuk a fürdetést este 6-ra. Túlpörgött, ha később fürdött. Pár nap alatt beállt fél 9-es elalvásra.
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy normális, hiszen még szinte újszülött, nem lehet tőle elvárni, hogy átaludja az éjszakát.
Nálunk kb 6 hónapos korig teljesen kaotikus volt a napirend, sokszor azt sem tudtam, hogy éjszaka van vagy nappal. De nem erőltettem rá erőszakosan egy általam helyesnek tartott napirendet, magától kialakított egyet, amit utána mindig tartott.
6/7 adriennjeni válasza:
Nekem is 2 hónapos a kislányom és ugyan így vagyunk, fél 8-kor fürdetek, aztán evés negyed óra alvás, épp, hogy le tudok zuhanyozni, felébred és 10-12 között alszik el. mondjuk nekem reggelig alszik.
7/7 anonim válasza:
mi is ugyan igy vagyunk..de az én lányom nem 11-ig hanem 3-4ig fennt van nem tudom mit csinálhatnénk egy perc pihenés nincs mellette még napközben sem akkor is csak 2-3x fél orát alszik /2 hós/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!