Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Altatáshoz és meséléshez...

Altatáshoz és meséléshez zenét tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
1,5 éves a lányom, és eddig az volt a rutin, hogy fürdés után megnézhetett egy pár részt a Bogyó és babócából, amíg öltöztettem, közben itta a kakaóját. Legfőképpen azért alakult így, mert nem kötötte le eddig, ha én olvastam neki. De mostmár imádja, ha olvasok neki, úgyhogy innentől esti mesét olvasok neki, viszont szeretnék addig is, míg öltöztetem zenét kapcsolni, ami már ráhangolja a pihenésre, és szólhatna a meseolvasás közben is. Tehát valami ének nélküli, szép, lassú zenére gondoltam. Ötletek?

2013. nov. 12. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Konkrét ötletem nincs, de néz fel You Tube-ra, ott rengeteg ilyen babáknak, gyerekeknek való relax zene van, népdalok, mesék, mondókák, stb..
2013. nov. 12. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj..de szerintem butaság este meseolvasás közben még plusz zenét betenni

Ilyenkor az a lényeg hogy minnél kevesebb inger,stb legyen,hogy lenyugodjon a pici,és ellazuljon

Nomeg akkor nemtudna úgy odafigyelni a mesére

Altató-kismama zene-terhesség alatti szellemi táplálék a magzatnak a címe

2013. nov. 12. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a youtube jutott eszembe. Ott több órás lullaby-k/ altatók fent vannak. Nagyon nyugisak, jók háttérzenének is olvasáshoz.
2013. nov. 12. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:

2es vagyok :

Bocsi ,véletlen elküldtem

Az amit leírtam zene szám a yuotube-on megtalálod

2013. nov. 12. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég sok van. Vannak klasszikus CD-k (pl. Mozart), szerintem jók a indián pánsípos CD-k is, vannak direkt gyermek altató CD-k, jön a karácsony és van csengetyűs CD ami szintén jó. Konkrétat sajnos nem tudok neked javasolni, mert bár nekünk van jó pár de egyiknek sem tudom a címét. Itt is vannak lassú zenék, amit mondjuk az én babám szeret, de ezek nem pont altatósak. [link]
2013. nov. 12. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Hello!:) Én nem vagyok szülő, de ezt épp most hallgatom, szerintem nagyon jó:

Abba - I Have A Dream

2013. nov. 12. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
*mármint sztem manóknak is tetszet az 'I have a dream' :)
2013. nov. 12. 21:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát a meseolvasás alatt csak opcióként gondoltam, hogy vagy bekapcsolva hagyom, vagy nem...kérdés, hogy engem is zavar-e.

De egyébként eszembe jutott, hogy van egy cd-m, Bizek Emi Álomszép zenéi, több album is. Azt tettem be, mese alatt is ment halkan, szerintem egyáltalán nem volt zavaró, sőt. Szerintem pont megnyugtató volt, utána percek alatt elaludt, pedig ez nem nagyon jellemző...

Köszönöm a válaszokat!

2013. nov. 12. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!