Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ki hogyan altatja el csecsemőjét?

Ki hogyan altatja el csecsemőjét?

Figyelt kérdés
És mennyi idős most a gyermeke?

2013. okt. 2. 01:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, egy vessző lemaradt (a fiam is írni akart, így siettem), de a szövegkörnyezet azért sokat tud segíteni az értelmezésben :-) Na, szép napot mindenkinek.
2013. okt. 2. 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:

9 hónapos és leteszem az ágyába, elalszik magától rövid időn belül.

Én nem ringattam soha álomba.

3 hónapos koráig csak és kizárólag úgy aludt el hogy a mellemet szopizta. Végülis éhes nem volt, de mégis kellett neki a közelségem. Tehát bőven elég volt ha csak a szájában volt a cicim, párat cumizott rajta és már aludt is. Így persze elaludtunk mind a ketten egy idő után, aztán óvatosan visszatettem az ágyába.

Ez 3 hónapig így ment, másként sírt az ágyában ( de érdekes hogy csak este igényelte ezt a fajta altatást.

De mivel minden egyes este próbálkoztam csak simán szopizás után letenni az ágyába így egy idő után ( 3 hónap után) egyik napról a másikra simán elaludt önállóan.

És szerencsére ez azóta is így van.

Este fürdés- megkapja utána a tejcijét, kicumizza és megy az ágyába aludni.

Egyébként már mikor elkezdem etetni előtte már csak nagyon szűrt fények vannak a lakásban hogy érezze is hogy ez most már este. Rendszerint el is alszik a cumisüvegen, de ha mégsem akkor is a kiságyában elaszik 5 percen belül.

( És azt hozzátenném hogy nem állt szándékomban senkit megbántani ezzel. Felőlem mindenki úgy altatja a gyermekét ahogy jónak látja. Nálunk ez a rutin)

2013. okt. 3. 10:04
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Mellettünk alszik az ágyban 9 hónapos.Megeszi a tápiját játszik egy kicsit (kb 20-30 perc) kéri a teáját lefektetem magam mellé és szopizza a teás flaskáját és közben elalszik.Mindig is igy aludt el.
2013. okt. 3. 14:07
 14/17 anonim válasza:
Nekem még csak most lesz 2 hónapos,van hogy elalszik magától,de van amikor hiába van a karomba ordít félórán keresztül és akárhogy fogom nem jó Neki,de aztán hirtelen megnyugszik és "kiüti" magát :) És alszik mostanában 6-8 órákat,de csak éjszakánként :)
2013. okt. 3. 14:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hogy hogyan kellene letenni aludni szopi után. Pár nappali szopizást kivéve amikor nem álmos, kivétel nélkül mindig bealszik utána. Védőnő egyszer mondta hogy ne szopival aludjon el. Hát ez nem megoldható nálunk.
2013. okt. 4. 08:33
 16/17 anonim ***** válasza:
A fiam már nagy, de kiskorában hasfájós volt. Őt sokat kellett ringatni, mert nem tudott magától elaludni. A lányom most két hónapos. Ő az első naptól kezdve magától alszik el és nem szereti a ringatást. (Ha be is alszik szopi közben, felébred, amikor beteszem a kiságyba, de szépen visszaalszik.)
2013. okt. 7. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én fiam 9 hónapos, csak este alszik cicivel, nappal beteszem az ágyba és alszik magától 10 percen belül.
2013. okt. 13. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!