Ki hogyan altatja el csecsemőjét?
10 hónapos, már 2-3 hónapja csak beteszem az ágyba, fejére húzza a takarót és magától elalszik.
Előtte viszont csak a mellemen aludt el, vagy kendőben, így ez rettentő nagy segítség nekem.
Bár maradna így :)
5-ös válaszoló ne bántsd a 3-ast, nem lekezelően írta , hanem , hogy az ő kisfia ugyan már most/ jelen pillanatban 16 hónapos ! Miért kell mindig mindenkinek hörögni rögtön , ahelyett, hogy értelmezné, megértené a választ ?
Nálunk a lányomat ringatni kellett, később mellé feküdtem és simogattam amíg el nem aludt, most a 2,5 hónapos fiamat csak beteszem a kiságyba és már alszik is. Próbáltam őt is ringatni, de ordított kézben, neki nyugalom kell.
Én tudom mi itt a baki:) Az ugyan már. Ezt nem kérdés féle képpen írta, hanem szerintem így: ugyan, már x hónapos..
Nálunk szopi után egyből elaludt kezdettől fogva, és felébredt ha emelgettem, úgyhogy az ágyon aludt.
Nem robbant nálam semmi, csak nem értem még most sem, hogy mi alapján vetted magadra a válaszom. Sajnálom, de megdöbbentő, hogy valaki ennyire ne tudjon értelmezni egy mondatot. Nekem eszembe sem jutott, hogy az "ugyan már 16 hónapos a fiam" máshogy is értelmezhető, mint úgy, hogy most már nem csecsemő. Látod, másnak egyértelmű volt, mert kicsit figyelt arra, mit olvas, nem rögtön elöntötte az agyát a lila köd a semmi miatt. Ez nem az én hibám, nem írtam, hogy bunkó voltál (bár valóban ezt gondoltam), csak próbáltam kulturált maradni, ha már neked nem sikerült. Lehet, hogy szerinted normális stílusban írtál, szerintem meg nem. Ennyi.
Én a magam nevében elnézést kérek Kérdező a kis közjáték miatt,nekem nem állt szándékomban ilyen irányba vinni a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!