Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ki hogyan altatja el csecsemőjét?

Ki hogyan altatja el csecsemőjét?

Figyelt kérdés
És mennyi idős most a gyermeke?

2013. okt. 2. 01:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
a kislányom 8hónapos ,általában a cicin alszik el este,ekkor beteszem a kiságyba....napközben mostmár szinte nem alszik:)állandóan rodeozik,
2013. okt. 2. 05:53
 2/17 anonim ***** válasza:
11-en lesz 8 honapos a lanyom es mellefekszem osszebujunk es ugy alszik el. Napkozben is es este is. Ejaszaka ha felkel csak adok neki inni vagy cumit es egyeful vissza is alszik.
2013. okt. 2. 06:42
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan már 16 hónapos lesz a fiam, tehát nem csecsemő, de régen is így aludt el. Betettük az ágyba és 2 percen belül aludt.
2013. okt. 2. 07:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

10 hónapos, már 2-3 hónapja csak beteszem az ágyba, fejére húzza a takarót és magától elalszik.

Előtte viszont csak a mellemen aludt el, vagy kendőben, így ez rettentő nagy segítség nekem.

Bár maradna így :)

2013. okt. 2. 07:45
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
3-as jol veszem ki a szavaidbol h te most azt nezed le mint en is aki maga melle fekteti es ugy altatja el??? Mert ha igen orulj neki h neked ugy elalszik. Nem minden baba egyforma. Majd biztos az enyem is alszik ugy ahogy a tied d vegyuk azt is h fele annyi idos mnt a tied. De ha egy idosek is lennenek se erdekelne h a tied maskepp alszik mint az enyem....
2013. okt. 2. 08:52
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom honnan veszed, hogy lenézek bárkit, semmi ilyet nem írtam, sőt el sem olvastam a válaszokat, csak most, hogy lássam min hőbörögsz. Viszont így sem értem, mi bajod, de mindegy. Tisztában vagyok vele, hogy szerencsém van a fiammal. Vissza vehetnél a stílusodból, mert én nem bántottalak, semmi oka a hisztidnek. Válaszoltam a kérdésre, ennyi. Nem tudtam, hogy csak azok tehetik ezt, akiknek nehezen elalvó gyereke van.
2013. okt. 2. 08:57
 7/17 anonim válasza:

5-ös válaszoló ne bántsd a 3-ast, nem lekezelően írta , hanem , hogy az ő kisfia ugyan már most/ jelen pillanatban 16 hónapos ! Miért kell mindig mindenkinek hörögni rögtön , ahelyett, hogy értelmezné, megértené a választ ?

Nálunk a lányomat ringatni kellett, később mellé feküdtem és simogattam amíg el nem aludt, most a 2,5 hónapos fiamat csak beteszem a kiságyba és már alszik is. Próbáltam őt is ringatni, de ordított kézben, neki nyugalom kell.

2013. okt. 2. 09:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Semmi hoborges nem volt a valaszomban csak kerdeztem h az az "ugyan mar" nekunk szolt-e semmu bunot nem irtam csak megkerdeztem h nekunk szanta-e... ennyi... nem tudom ki vette akkor egybol bunkosagnak? Csak tisztaban akartam vele lenni es ennyi... teljesen normalis stilusban kerdeztem meg. Ha bunko akartam volna lenni azt nagyon is eszreveszed szerintem. :-). De nem baj latom total robbant nalad egy egy szimpka kerdes. Es azert is mertem, probaltamrakerdezni mert dajnos sokszor elofordul az ilyesmi. Nem akartalak bantani se kotekedni. Sajnalom h igy erzed nem allt szandekomban. Csak az en reszemrol amikor olvastam felreerthetonek tunt. Bocs meg egyszer akkor.
2013. okt. 2. 09:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom mi itt a baki:) Az ugyan már. Ezt nem kérdés féle képpen írta, hanem szerintem így: ugyan, már x hónapos..

Nálunk szopi után egyből elaludt kezdettől fogva, és felébredt ha emelgettem, úgyhogy az ágyon aludt.

2013. okt. 2. 09:30
 10/17 anonim ***** válasza:
49%

Nem robbant nálam semmi, csak nem értem még most sem, hogy mi alapján vetted magadra a válaszom. Sajnálom, de megdöbbentő, hogy valaki ennyire ne tudjon értelmezni egy mondatot. Nekem eszembe sem jutott, hogy az "ugyan már 16 hónapos a fiam" máshogy is értelmezhető, mint úgy, hogy most már nem csecsemő. Látod, másnak egyértelmű volt, mert kicsit figyelt arra, mit olvas, nem rögtön elöntötte az agyát a lila köd a semmi miatt. Ez nem az én hibám, nem írtam, hogy bunkó voltál (bár valóban ezt gondoltam), csak próbáltam kulturált maradni, ha már neked nem sikerült. Lehet, hogy szerinted normális stílusban írtál, szerintem meg nem. Ennyi.

Én a magam nevében elnézést kérek Kérdező a kis közjáték miatt,nekem nem állt szándékomban ilyen irányba vinni a beszélgetést.

2013. okt. 2. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!