Mikor lehet legkorábban nyugodt szívvel leszoktatni a babát az éjszakai szopiról apa segítségével?
Kedves Kérdező!
Hagyjad, egyszerűen idejött kötekedni. Talán Te is észrevetted, hogy vannak itt páran, akik ugyan a kérdéshez nem tudnak hozzászólni, de szeretnek a kérdésfeltevő pár szavába belekötni. Az előttem szólónak az volt a baja, hogy Apának emlegetted a férjedet, mikor szerinte nem így kéne, hanem "párom"-ként. Ha nem így tettél volna, akkor belekötött volna valamilyen elgépelésedbe, vesszőhibádba, miért használsz zárójelet, bármibe. Igen, igazad van, ennek semmi köze nincs a kérdésedhez, de sajnos vannak néhányan, akik - ha már az eredeti kérdésre nem tudnak felelni - nagyon szeretnek virtuálisan belerugni másokba. Az életben valószínű ők azok, akikbe mindenki beleköt, kicsit sajnáld le őket, aztán ne is foglalkozz velük. :)
OFF: 48%os, nem hiszem hogy csorbul a párod férfiassága ha kicsit is kiveszi a részét a gyereknevelésből...
Ne törődj vele Kérdező!
köszönöm a védelemző szándékot.
Igen, ezt sejtettem, de nem bírom felfogni olykor mi van az emberekkel....A gyerek szempontjából van megvilágítva egyébként a kérdés, tehát ebben a történetben ekkor Apa, azaz a gyerek apja menne segíteni, Anya, azaz én pedig pihenni. Mi nem világos ezen?
Sajnálni a férjemet...el nem tudom miért lenne erre oka bárkinek..
Nem tudom ilyenkor sajnálnom kéne e ezeket az embereket...mindenesetre ahogy egy kérdésből mást ragadnak ki, úgy feltételezem az életből is, tehát a lényeget észre sem veszik..
A GYK egyébként egyre jobban olyan irányba tendál, ami egyáltalán nem a segítségadás felé mutat.
Idejöttem, mert segítséget vártam tapasztaltabb anyukáktól, erre kötekedik valaki...
Más pedig véd, ezt köszönöm :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!