Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor lehet legkorábban...

Mikor lehet legkorábban nyugodt szívvel leszoktatni a babát az éjszakai szopiról apa segítségével?

Figyelt kérdés
Apa kelne fel hozzá és fektetné vissza, nyugtatná meg. Ettől várható egyben az is, hogy ne ébredjen fel (ha nincs fogzá, mozgásfejlődés..stb.)

2013. szept. 20. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hagyjad, egyszerűen idejött kötekedni. Talán Te is észrevetted, hogy vannak itt páran, akik ugyan a kérdéshez nem tudnak hozzászólni, de szeretnek a kérdésfeltevő pár szavába belekötni. Az előttem szólónak az volt a baja, hogy Apának emlegetted a férjedet, mikor szerinte nem így kéne, hanem "párom"-ként. Ha nem így tettél volna, akkor belekötött volna valamilyen elgépelésedbe, vesszőhibádba, miért használsz zárójelet, bármibe. Igen, igazad van, ennek semmi köze nincs a kérdésedhez, de sajnos vannak néhányan, akik - ha már az eredeti kérdésre nem tudnak felelni - nagyon szeretnek virtuálisan belerugni másokba. Az életben valószínű ők azok, akikbe mindenki beleköt, kicsit sajnáld le őket, aztán ne is foglalkozz velük. :)

2013. okt. 15. 06:48
 12/13 anonim ***** válasza:

OFF: 48%os, nem hiszem hogy csorbul a párod férfiassága ha kicsit is kiveszi a részét a gyereknevelésből...

Ne törődj vele Kérdező!

2013. okt. 15. 08:55
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a védelemző szándékot.

Igen, ezt sejtettem, de nem bírom felfogni olykor mi van az emberekkel....A gyerek szempontjából van megvilágítva egyébként a kérdés, tehát ebben a történetben ekkor Apa, azaz a gyerek apja menne segíteni, Anya, azaz én pedig pihenni. Mi nem világos ezen?

Sajnálni a férjemet...el nem tudom miért lenne erre oka bárkinek..

Nem tudom ilyenkor sajnálnom kéne e ezeket az embereket...mindenesetre ahogy egy kérdésből mást ragadnak ki, úgy feltételezem az életből is, tehát a lényeget észre sem veszik..

A GYK egyébként egyre jobban olyan irányba tendál, ami egyáltalán nem a segítségadás felé mutat.

Idejöttem, mert segítséget vártam tapasztaltabb anyukáktól, erre kötekedik valaki...

Más pedig véd, ezt köszönöm :-)

2013. okt. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!