Kipróbálta valaki az álometetést?
Figyelt kérdés
bevált-e -és hány hónaposnál?2013. szept. 16. 07:49
1/10 anonim válasza:
Sajnos kénytelen voltam mert gégefedő porcosodási problémája volt a kisfiamnak és mikor a szopóösztön csökken és egy kicsit tudatossá vált az evés/8hetes volt a gyerek/, ébren nem fogadott el semmit. Kb fél évig sehová nem mertünk menni nehogy útközben elaludjon a gyerek mert utána órákig 6-7-8 nem evett nem ivott egy kortyot sem és volt 40fok.
2/10 anonim válasza:
Az enyém nem evett álmában, pár hetesen próbáltam, de nem vált be.
3/10 anonim válasza:
Kicsit off:elvileg 8hónapos kortól ajánlott.
4/10 anonim válasza:
Kb1 hónapos kora óta csinálom, mert ha fáradt, az esti fürdés után nem hajlandó enni. Ilyenkor hagyom aludni 1-1,5 órát és utána etetem meg. Szinte fel sem ébred. Persze utána büfiztetem, pár percig ölbe tartom, de tovább nem kell altatni. Nekünk bevált.
5/10 A kérdező kommentje:
a suttogó könyv pár napos kortól javasolja..
2013. szept. 16. 14:03
6/10 anonim válasza:
Igen, én is a Suttogó alapján próbáltam, ébren nem igazán akart szopizni, álmában meg egyáltalán nem. Én jó nagy hülyeségnek tartom.
2-es
7/10 anonim válasza:
Én olyan 2 hónapos korában próbáltam.De annyira aludt, hogy hiába vettem ki, nem evett egy kortyot sem. De van akinek beválik. Egy próbát megér. :)
8/10 anonim válasza:
én is használom néha ha fürdés után nem akar enni mert annyira fáradt akkor le teszem aludni van mikor magától fel kell de van mikor nem és olyankor szoktam meg etetni. nekünk be vált. 5hónapos a babám
9/10 anonim válasza:
az enyém úgy elhízott hogy azóta is ott fekszik az ágyban nekem meg nincs hol aludnom.
10/10 Gyinyiszka válasza:
Én 8 hetesen próbáltam először. A kislányomat 40-50 percig kellett altatni, ezért alkalmaztuk. 2,5 hónapos koráig az esti etetéstől számítva 3-3,5 óra múlva etettük meg álmában. 2,5 hónapos kor után pedig 4-4,5 óra múlva. Most 3,5 hónapos, de azt mondta a gyerekorvos, hogy ez az álometetés refluxot okozhat, ezért most megvárom, amíg felsír, hogy éhes. Ez nehezebb, mert nem könnyű visszaaltatni. Még kétszer kel éjszaka, elég fárasztó..... Amúgy az álometetés teljesen működött, fel sem ébredt, vagy kinyitotta a szemét, mosolygott egyet, majd újra aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!