Kinek milyen pelenka vált be éjszakára?
Sziasztok, tanácsotokra és tapasztalataitokra lenne szükségem.
Gyermekem most 10 kg és igen komoly problémánk van az éjszakai pelussal, szinte minden éjszaka kifolyik a pisi. Próbáltam már több félét, de eddig nem találtam olyan pelust ami bevált volna éjszakára (drágától az olcsó pelusig már mindent próbáltam). Lemértem az éjszakai pelusunk este 8-tól reggel 7-ig 600 gr volt. Nappal egy normál mennyiségű pelus súlya 150 gr. Akinek van/volt hasonló problémája annak melyik pelus vált be?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nekem az a tapasztalatom, hogy vannak olyan idõszakok, amikor szinte mindegyikbõl kifolyik.
Nekünk a Liberóból is kifolyt, sõt, több hibás is volt benne sajnos.
Most kipróbáltuk a Müller saját márkásat, kellemesen csalódtam benne, rengeteg pisit elbírt éjszaka, és az ára is tök korrekt.
Pár napja én írtam ki hasonló kérdést.
Én tojourst használtam eddig, nekem is a Liberot ajánlották, teszünk egy próbát. Igaz 3. gyerekem, még sosem használtam Liberot.
10 kg a lányom, minden éjjel kifolyik, kivéve ha éjjel vagy hajnalban cserélünk. :(
Pampers Active
Lányom 10 kg, 80 cm. A hármast használjuk (keskeny a csípője, pocak nincs), kibírja az éjszakai 12 órát.
Pampers Active Baby 1 számmal nagyobb
Nekünk ez vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!