Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Újszülött és testvér altatása...

Újszülött és testvér altatása egy szobában?

Figyelt kérdés

A lányom 2,5 éves lesz, amikor megszületik a testvére. Zavarni fogja, ha a baba egy szobába kerül vele éjszaka? Ugye nem fog felébredni a tesó sírására?

Esetleg jobb lenne a nappaliban altatni a picit? De azt hiszem, neki jobb lenne a közös szoba. Segítsetek! Köszönöm előre is!

2013. aug. 19. 15:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 év a korkülönbség,és kezdettől egy szobában vagyunk mind a 4en....valahogy így alakult a dolog.És én azt mondom,hogy szokás,szoktatás kérdése,szerintem nem lesz gond.

Nálunk pl a nagy nem kelt fel a pici éjjeli sírására,oké,nem sírt soha órákat éjjel,csak míg kicseréltem a pelusát ha kellett.Viszont reggel tényleg keltik egymást:)nem direkt, elég ha a nagy beszél,vagy a pici gagyog, a másik máris fent van.Na de ez külön szobánál is fennáll,hiszen reggel gondolom átmegy a nagy hozzátok.

Szóval szerintem te ismered magatokat,ha nektek az lenne a jó,ha a naggyal összetennéd külön,akkor tedd,egyáltalán nem törvényszerű,hogy felébredjen a picire.

2013. aug. 20. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem 10 éves lányom mellé született most a tesó. Természetesen külön van tőle ( iskolás, nem kelhet fel éjjel), tehát velünk van. Amint látom éppen hálás érte! Bár a féltékenység így is megvan. Szerintem ne zaklasd a nagyobb álmát sem! Veled kell, hogy legyen, amíg nem alussza át az éjszakát.
2013. aug. 25. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!