Újszülött és testvér altatása egy szobában?
A lányom 2,5 éves lesz, amikor megszületik a testvére. Zavarni fogja, ha a baba egy szobába kerül vele éjszaka? Ugye nem fog felébredni a tesó sírására?
Esetleg jobb lenne a nappaliban altatni a picit? De azt hiszem, neki jobb lenne a közös szoba. Segítsetek! Köszönöm előre is!
Nálunk 2 év a korkülönbség,és kezdettől egy szobában vagyunk mind a 4en....valahogy így alakult a dolog.És én azt mondom,hogy szokás,szoktatás kérdése,szerintem nem lesz gond.
Nálunk pl a nagy nem kelt fel a pici éjjeli sírására,oké,nem sírt soha órákat éjjel,csak míg kicseréltem a pelusát ha kellett.Viszont reggel tényleg keltik egymást:)nem direkt, elég ha a nagy beszél,vagy a pici gagyog, a másik máris fent van.Na de ez külön szobánál is fennáll,hiszen reggel gondolom átmegy a nagy hozzátok.
Szóval szerintem te ismered magatokat,ha nektek az lenne a jó,ha a naggyal összetennéd külön,akkor tedd,egyáltalán nem törvényszerű,hogy felébredjen a picire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!