Légyszi segíts.8 hetes kislányomat hogy tudnám leszoktatni a karon alvásról? Ringatásról?
Adjatok valami tippet légyszives, 8 hetes kislányomat hogy is tudnám leszoktatni hogy ne kézben aludjon el?
első babám, tény én rontottam el,mivel mindig felkapam,de most semmivel nem marad el, ha igen max 5 percig, csak úgy alszik el ha ringatom, este 2-3 óra az altatás idő.Már nagyon nehezzen bírom, énekelek neki, de semmi napközben is ha alszik 2 órát az már sok.
Most több mint egy órája benne van a kiságyban tele játékokkal, zene s.t.b. de csak sír mit tegyek hogy hozzá szoktassam, vagyis leszoktassam a karon alvásról. A szívem szakad már most is meg úgy sír, nyugtatom, simogatom a hátát, hasiját, de csak sír :(
A pocija nem fáj kap rá köményt.
5 percnél tovább nem marad el sehol sem, sem pihenő székben-sem játsó szönyegen, sem apánál-sem kerinél. akaratos nagyon. eszik és sír nem értem ...
Espumisan csepptől és infactol-tól görcsei voltak. ezt gyerekorvos ajánlotta, és nagyszülök.
megírtam első babám, de úgy látom te nagyon okos vagy. ha értelmes választ nem tudsz adni kerüld a kommentet!!! köszi
én még megpróbálnék mást is hátha mégis hasfájós.
elég neki a tejed? nem lehet hogy nem lakik jól?
próbáld meg hasra fordítani. az én lányomat miután hasra tettük úgy aludt mint a kis angyalok. na meg cumival az nekünk hatalmas nagy segítség volt, nagyon megnyugtatta a lányomat
Tejcim nincs sajnos tápszert kap, többet is mint egy átlag baba, nem erőszakolom bele a kaját, addig eszi és annyit amennyi jól esik neki,ez nem poci lesz, mer ha az lenne ölben sem maradna el.
A cumitól ükülődik, próbáltam nem is egyszer. Hason szokott alcsizni, de nem mindig alszik el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!