4 hetes baba, fürdés, szopi után leteszem aludni és ordít. Mit lehet csinálni hogy aludjon?
Az enyém 6 hetes, ugyan ez van!
Nálunk tud aludni tőle a nagy, csak én vagyok hulla, mert elalszik 11-12 körül, 3-4 között kell enni, s 6- kor megint kel...
Hasfájás. Ne hagyd annyiban. A gyógyszertárban lehet venni Espumisan cseppet vagy Infacolt, 1 hónapos kortól már Gripe Watert is adhatsz neki.
Sokat segíthet egy kis poci masszázs. Fektessed rá az alkarodra hason úgy, hogy a lábai meg a karjai két oldalon lógjanak le, és úgy ringassad. Van akinek a meleg hajszárító (nem forró) hasra fújása is segít.
Normál esetben 3 hónapos korra fogja kinőni.
Az is lehet, hogy az anyatejeddel kap valamit, ami irritálja a beleit. Nem eszel, iszol olyasmit, amit ilyenkor nem ajánlott?
Nem hagyom sírni. Civin jól elvan, ott szunyókál de amikor berakom sz ágyba és észreveszi elkezd sírni. Akkor kiveszem és bármit csinálok semmi se jó csak a cici. Egész nap nincs baj. Ha nem alszik, nézelõdik. Már vettem tápszert hogy hátha éhes marad de szembeköpött vele :) Igaza van :)
Infacolt kap néha. Nem húzogatja a lábát. Nem gondoltam hogy hasfájás. Persze lehet hogy az.
Nálunk is ez volt a helyzet. Nagyon-nagyon alaposan kell büfiztetni. A lányom 5 hónapos, ugyanígy volt, este szopi után letettem és nem sokkal később sírva ébredt. Nehezen tudott büfizni, sokat kellett vele járkálni fel-alá, de addig nem tettem le, mert felébredt. Minimum két büfi, különben a levegő benn marad és pocakfájás lesz belőle, akkor azért fog sírni.
Nem vagy egyedül! Két és fél hónapos volt, mire megtanult szépen büfizni, ezután nem sokkal este 10-től reggel 5-ig aludt, pár hete már nem mert mozgásfejlődésen megy át, mi most ezzel a problémával küszködünk. Nálatok is ez lesz valőszínűleg a következő állomás. Kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!