3 hetes kisfiam, olyan nyugtalanul alszik, szörcsög meg állandóan tekereg, erőlködik, gyorsan veszi a levegőt, erre aztán felisébred és sír. Bizonyára fáj a hasa és szenved tőle. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
infacol nem használ, espumisant két napja használom de max kicsit hangosabban pukizik de ugyanúgy szenved. nem is alszik normálisan.ötlet?2013. júl. 10. 12:41
1/3 anonim válasza:
Szia!
Próbáld egy kicsit óvatosan tornáztatni a kis lábait hátha a puki kijön. Az én kisfiam szeret pelus nélkül a pelenkázón kicsit "tornázni", igaz ő már két hónapos. Büfiztetni gondolom szoktad, az is okozhatja ha bent marad. Gyógyszertárban kapható még a colief és a biogaia, ezek is használhatnak, de nem ismerem őket. De ha a kisfiad olyan "fajta" akkor lehet nem segít semmi csak az idő. A nagyobbik kisfiammal próbálhattunk mi akármit, semmi nem segített, 3 hós kora körül nőtte ki. A kicsin annyira nem veszem észre, hogy hasfájós lenne szerencsére.
2/3 A kérdező kommentje:
szia! szoktam tornáztatni már amikor engedi mert ha nagyon szenved akkor annyira fesziti a lábát hogy nem tudom neki felnyomni a pocijához és ordit közben. vettem colief-et ma próbálom ki, majd meglátjuk. remélem segít rajta, mert nagyon sajnálom szegényt.
2013. júl. 11. 08:05
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam nem kifejezetten hasfájós, de elég sokáig (kb 1 óra) erőlködött mire kijött amit épp nyomta a pociját. Mi Bio Gaia-t kezdtük el használni kb 5 napja és már sokat javult a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!