Csak nálunk vannak alvás gondok?
Dehogyis, ez tök normális! Nekem is volt ilyen fogzásnál, és itt is sok ilyet olvastam. Semmit nem rontottál el!
Az én kisfiam másfél éves, de még sosem aludta át az éjszakát, fogzáskor szintén óránként kelt, ugyanúgy mint nálatok. Ez most leredukálódott 2-3 alkalomra. Mondjuk hamar vissza alszik, de ritkán előfordul, hogy ő is fent van egy ideig.
Kisfiam jövőhéten lesz 11 hónapos. Születése óta küzdünk az alvással. Jelenleg 7-8 órát alszik éjszaka minimum 10 ébredéssel, de nem ritka, hogy 1-2 órát ébren is vagyunk, de reggel akkor sem alszik tovább. Nappal összesen 2-2,5 órát alszik két részletben. Már kibújt 8 foga, de egyetlen után sem javult egy kicsit sem a helyzet, még egy éjszakára sem. Én is szoktam azon rágódni, hogy vajon mit csináltam rosszul és ha valamit másképp csináltam volna, akkor is ilyen lenne.
Tehát nem vagytok egyedül
Ugyanezek az érzéseim voltak!Nekem 17 hós a lányom, az éjjeleink katasztrófák voltak az elválasztás után is... éjjelente sok kelés, köztünk is fent volt órákat stb, stb. nyűglődtünk éjjel, kettesben sem tudtunk lenni a férjemmel, mert annyit kelt , rögtön altatás után is. persze csak rajtam aludt el és sokszor nem is engedte hogy letegyem az ágyba.
most 3 alkalom is volt hogy máshol aludt, más altatta el, ott átaludta az éjjeleket, nálunk újfent katasztrófa. innen gondoltam hogy nem azzal van baj hogy valóban nem tud aludni, csak velünk csinálja ezt.
tegnapelőtt rávettem magam a módszerre, elmondtam hogy ő nagylány, én kimegyek, de itt leszek, aludjon el ügyesen. 10 perc múlva visszamentem, ugyanezt elmondtam, 20 perc múlva aludt. fél óra múlva felsírt, egy idő bementem, elmondtam ugyanezt, 10 percen belül aludt. tegnap d.u. már 7 perc alatt elaludt így, este pedig 2 percbe sem tellt, és átaludta az éjjelt.
eddig soha nem aludt magától, azt sem engedte hogy ha rajtam elalszik, letegyem, így csodaként élem meg a dolgot...
Az mondjuk nagy különbség lehet hogy már éri amit mondok, lehet hogy 11 hósan nem tudtam volna ezt eljátszani vele.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!