Egyre sűrűbben kel fel éjjel a 4 hónaposunk. Hogy szoktassuk le erről? Esetleg valami tea?
:) Csak nem nagy súllyal született? Enyém is 8,5-9 között van most, amúgy fiúcska. :) 5 kilóval született.
Úgy van, ahogy írod, ha már úgyis felkelek, mindegy, ha a cicit adom oda neki. Nekem hajnalokkal van a leginkább bajom, hogy nem tudom magam mellől eltenni. Én nem alszom kényelmesen, pedig nagy az ágy. :) Talán azért is, mert szopi közben bealszom és mire magamhoz térek, újra cicizni akar, szóval lehetetlen a kényelmes póz.
Ő is sokat ficánkol szopi közben, de inkább csak nappal. Sokszor nem is merek ránézni, mert már attól leáll és vigyorog. :)
Most éjjel egész tűrhető volt. Este 11-kor szopizott, utána meg hajnali 3-kor. Viszont utána lógott rajtam a drágám. És természetesen ma is koránkelő volt a bátyjával együtt.
Én nem félek, hogy elzúgok vele, azt az időszakot már szerencsére átvészeltem, nekem is volt ilyen az elején, hogy alig bírtam még magamban is felállni. A nagyobbiknál ez még rosszabb volt. Na nála szédelegtem, kapaszkodnom kellett, hogy egyáltalán fel tudjak állni. Nála ez az első 2 hónapban volt, utána teljesen tápszeres lett, minden helyreállt. Ő 5 hónaposan elkezdte magától elhagyni az éjszakai evéseket és nagyon jó alvó lett. A kicsi meg cicifüggő, nem tartom valószínűnek, hogy szívesen hagyná el a cicit éjjelre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!