Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Egyre sűrűbben kel fel éjjel...

Egyre sűrűbben kel fel éjjel a 4 hónaposunk. Hogy szoktassuk le erről? Esetleg valami tea?

Figyelt kérdés
Tudom hogy most érik, meg foga is jön, de félek hogy nem tudom később leszoktatni erről. Tegnap 8x kelt fel éjjel, számoltam. Ebből 1x nem szopizott simivel vissza tudtam altatni, 2x pedig csak szomjas volt. A többinél hosszan és nagy kortyokban szopizott. Csak anyatejes amúgy. Valami mentő ötlet?
2013. máj. 27. 21:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja még valami: én azért nem teszem vissza a kiságyba, mert fáradt vagyok, a csajszi meg 8,5 kiló, és félek hogy elzúgok vele.
2013. jún. 2. 09:35
 12/13 anonim ***** válasza:

:) Csak nem nagy súllyal született? Enyém is 8,5-9 között van most, amúgy fiúcska. :) 5 kilóval született.

Úgy van, ahogy írod, ha már úgyis felkelek, mindegy, ha a cicit adom oda neki. Nekem hajnalokkal van a leginkább bajom, hogy nem tudom magam mellől eltenni. Én nem alszom kényelmesen, pedig nagy az ágy. :) Talán azért is, mert szopi közben bealszom és mire magamhoz térek, újra cicizni akar, szóval lehetetlen a kényelmes póz.

Ő is sokat ficánkol szopi közben, de inkább csak nappal. Sokszor nem is merek ránézni, mert már attól leáll és vigyorog. :)

Most éjjel egész tűrhető volt. Este 11-kor szopizott, utána meg hajnali 3-kor. Viszont utána lógott rajtam a drágám. És természetesen ma is koránkelő volt a bátyjával együtt.

Én nem félek, hogy elzúgok vele, azt az időszakot már szerencsére átvészeltem, nekem is volt ilyen az elején, hogy alig bírtam még magamban is felállni. A nagyobbiknál ez még rosszabb volt. Na nála szédelegtem, kapaszkodnom kellett, hogy egyáltalán fel tudjak állni. Nála ez az első 2 hónapban volt, utána teljesen tápszeres lett, minden helyreállt. Ő 5 hónaposan elkezdte magától elhagyni az éjszakai evéseket és nagyon jó alvó lett. A kicsi meg cicifüggő, nem tartom valószínűnek, hogy szívesen hagyná el a cicit éjjelre. :)

2013. jún. 3. 11:12
 13/13 A kérdező kommentje:
3 és fél kilósan született, írtam privit!
2013. jún. 4. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!