Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Szerintetek fog velem valaha...

Szerintetek fog velem valaha összebújva aludni a babám?

Figyelt kérdés
8 hónapos, és a kezdetektől ringatva tud csak aludni. Valóra válhat egyszer az álmom, hogy délután egymás mellett alszunk el? Van valakinek példája, tapasztalata, hogy ez egyszer megvalósul, vagy mindig ringatva fog csak aludni?

2013. jan. 12. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Biztatni tudlak. Nálunk is így volt. Most mellett fekve alszik, szopizva.

Már nem bírtam a ringatást így kezdődött, h lefeküdtünk.

De csak így alszik mellőle felkellni nemigen tudok.

2013. jan. 12. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Kb. 10 hós korától.
2013. jan. 12. 17:15
 3/8 holysmoke ***** válasza:
100%
Nekem a lányom egyszer csak sírni kezdett a ringatásnál leraktam az ágyba és azóta összebújva alszunk
2013. jan. 12. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, időről időre változnak a picik :)

Az én lányom 4 hónapos koráig csak ringatva aludt. Aztán 6 hónapos koráig csak úgy, ha leraktam az ágyába, elnézelődött, játszogatott és álomba szenderült maga. Aztán 6 hónapos korától pedig összebújunk, és úgy alszik el, most 9 hónapos :)

2013. jan. 12. 22:38
 5/8 shona ***** válasza:
en meg 3szor aludtam egy agyban lanyommal...1.mikor megszuletett a korhazban 2.az elso nap otthon 3.a napokban mert annyira rossz terhes vagyok igy masodjara,hogy lefekudtem delutan es annyira unatkozott,hogy inkabb mellem fekudt.mellesleg az unokatesoja 10evesen meg mindig az anyjaval alszik es plussz meg melette vannak az 5eves ikrek is a szulok 10eve nem aludtak egyutt...es engem annak idejen a sajat anyam is le szivtelen anyazott,hogy 4honaposan kulon szobaba tettem lanyom most meg mindenki dicser.es felre ne ertsd 2ev 2honapig szoptattam....este alva,majd mikor eszenderget a cicin letettem jo ejt kivantam bekapcsoltam a halasz judit cd es be csuktam magam mogott az ajtot.neha gondolkozom hogy jo lett volna egyutt csucsuzni de magambol indulhatok nem birtam volna eveken keresztul es senki sem birja mert meg egy anyat ne hallottam aki azt mondja de jo volt ejjel a 3,4,5,6,7 stb.eves gyerekemmel aludni....
2013. jan. 13. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
A ringatást ki lehet váltani valami más, ritmikus mozgással, pl. azzal, hogy ha egyenletesen simized a hátát.
2013. jan. 15. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
8 hónaposan a kisfiam ringatva aludt el.aztán jött az az időszaka hogy egyedül.most 18 hónapos és egyik napról a másikra kb 2 hónapja kezdte azt hogy csak mellettem alszik el úgy hogy belém bújik puszilgat.alig tudok megmozdulni.de utána én beteszem az ágyába és hajnalba amikor felkel akkor átviszem a mi szobánkba és reggelig velem alszik.:) nyugi el fog jönni az az idő.légy türelmes.teljesülni fog az álmod.:)
2013. jan. 15. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én meg már azt várom, hogy mikor nem kellek az alváshoz. Újszülött korától egyedül aludt el, kivéve 8-10 hónap között, majd most 13 hónaptól ismét visít, ha kimegyek a szobából. Most 15 hónapos és van, hogy 2 óráig tart az altatás. Kissé ki vagyok készülve...
2013. jan. 15. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!