Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Segítség! Már nem bírom, mit...

Segítség! Már nem bírom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy kicsit hosszú lesz a mondanivalóm,elnézést előre.

Van egy 2 éves fiam, aki világ életében rossz alvó volt,minden éjszaka 5-10 alkalommal kelt, valószínűleg a szoptatás miatt, legalábbis én próbálom erre fogni,mivel 1001 dolgot kipróbáltam és semminek sem volt hatása.

Na és most...3 hete elkapott egy hányos vírust, amivel kórházba is kerültünk, és azóta rettenetes az alvása. Éjjel 20-30 alkalommal is felkel, az elején sírva, mert valószínűleg trauma érte a kórházban, most pedig nagyon hurutosan köhög és amiatt.

Én ezt már nem bírom ép ésszel, hogy 3 hete napi 1-2 órát alszom összesen. Már ajultam el a fáradságtol és attól félek, hogyha igy folytatom kimerültség miatt kórházba kerülök.

Mit tudnék tenni,hogy jobban aludjon a fiam?

U.I cici leszoktatásban voltunk, mielőtt elkapta volna a hányos vírust, de azóta felfordult minden és félóránként kéri a cicit. Már ezt is nehezen viselem, mert rettentően fáj és ha nem adom oda neki képes órákig sírni, hisztizni.

dec. 16. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A feleségem úgy csinálta, hogy lefeküdt az ágyra, kint hagyta a cicit, a gyerek meg kiszolgálta magát. Tudott aludni mellette.
dec. 19. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy jön a foga?
jan. 1. 01:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Minden foga kint van már.

Elvettem tőle az éjjeli cicit és mérföldkővekkel jobb lett az alvása. Most vagy végig alussza az éjszakákat vagy maximum egyszer ébred, 2 év után először.

jan. 1. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!