Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Rossz szülők vagyunk, ha...

Rossz szülők vagyunk, ha bekapcsolt légzésfigyelő mellett végigalusszuk a babával az éjszakát?

Figyelt kérdés

3 hónapos és mostanra már átalussza az egész éjszakát. Eddig elég sok volt a gond vele, a kezdeti nehézségek miatt sokat éjszakáztunk, ami nagyon kimerítő volt, ehhez képest az elmúlt 2-3 hét maga a kánaán.

Kell emiatt bűntudatot érezni, hogy most együtt a babával alszunk reggelig? Annyira kimerítő volt a kezdet, hogy gyakorlatilag most, ahogy vízszintesbe kerülünk alszunk.

dec. 10. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Én se értem a kérdést, valóban bújtatott dicsekvésnek tűnik
dec. 10. 10:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem mit izgulsz v mit akarsz ? A mi babànk 6 hetes. Eddig is csak egyszer keltünk hozzá de már többször átaludta az éjszakát. Nem mondom bennem is volt egy olyan érzés ilyenkor , hogy Úristen reggel van és nem kelt fel éjjel , jól van? De van légzés figyelő illetve fel szoktunk ébredni akkor is mikor még nem sír csak nyöszörög/ forgolódik. Szóval pár perc alatt meg is nyugodtan, hogy mi baja lenne , ha éhes lett volna "szólt" volna. Ha meg ő jól van és csendben alszik miért ne alhatnànk mi is. Élvezd ki. Első gyerekem de még én is tudom, hogy nem lesz ez mindig így 😃
dec. 10. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az értetlenül pislogókhoz, mit kellene csinálnotok?

Én is végigaludtam a gyerekkel az éjszakát, sőt, még most is azt szoktam, pedig már két éves. Lehetek rossz szülő, de biztos nem emiatt... 🙃

Azt már le sem merem írni, hogy délután is alszom, ha álmos vagyok, pedig már egy ideje a légzésfigyelőt sem használom, mert szétszerelte a kis tünemény és elromlott 😊

dec. 10. 14:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik gyerekem 3 hetesen aludta át az éjszakát, a másik csak 3 évesen. Ha csak az egyik lenne, azt hinném, milyen szuperül tudok altatni :D
dec. 10. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Aludni kell éjjel.
dec. 10. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi légzésfigyelő nélkül aludtuk át az éjszakát. És nem írtunk róla ki kérdést a gyakorira.
dec. 10. 18:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Két gyermekem van, mindkettő nagyon jó alvó volt babának is, és a mai napig is.

Leszámítva azt, amikor betegek voltak; én egyikkel sem éjszakáztam soha. Éjjel 11-12 körül szopiztak egyet, és reggel 7-8 óráig aludtak. És mi is aludtunk amikor Ők. Időnként nappal is, ha fáradtnak éreztem magam.

dec. 10. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!