Rossz szülők vagyunk, ha bekapcsolt légzésfigyelő mellett végigalusszuk a babával az éjszakát?
3 hónapos és mostanra már átalussza az egész éjszakát. Eddig elég sok volt a gond vele, a kezdeti nehézségek miatt sokat éjszakáztunk, ami nagyon kimerítő volt, ehhez képest az elmúlt 2-3 hét maga a kánaán.
Kell emiatt bűntudatot érezni, hogy most együtt a babával alszunk reggelig? Annyira kimerítő volt a kezdet, hogy gyakorlatilag most, ahogy vízszintesbe kerülünk alszunk.
Csatlakozom az értetlenül pislogókhoz, mit kellene csinálnotok?
Én is végigaludtam a gyerekkel az éjszakát, sőt, még most is azt szoktam, pedig már két éves. Lehetek rossz szülő, de biztos nem emiatt... 🙃
Azt már le sem merem írni, hogy délután is alszom, ha álmos vagyok, pedig már egy ideje a légzésfigyelőt sem használom, mert szétszerelte a kis tünemény és elromlott 😊
Két gyermekem van, mindkettő nagyon jó alvó volt babának is, és a mai napig is.
Leszámítva azt, amikor betegek voltak; én egyikkel sem éjszakáztam soha. Éjjel 11-12 körül szopiztak egyet, és reggel 7-8 óráig aludtak. És mi is aludtunk amikor Ők. Időnként nappal is, ha fáradtnak éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!