Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Rossz szülők vagyunk, ha...

Rossz szülők vagyunk, ha bekapcsolt légzésfigyelő mellett végigalusszuk a babával az éjszakát?

Figyelt kérdés

3 hónapos és mostanra már átalussza az egész éjszakát. Eddig elég sok volt a gond vele, a kezdeti nehézségek miatt sokat éjszakáztunk, ami nagyon kimerítő volt, ehhez képest az elmúlt 2-3 hét maga a kánaán.

Kell emiatt bűntudatot érezni, hogy most együtt a babával alszunk reggelig? Annyira kimerítő volt a kezdet, hogy gyakorlatilag most, ahogy vízszintesbe kerülünk alszunk.

dec. 10. 09:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi lenne a gond azzal, ha jjel alszotok akkor amikor a baba is alszik 🤷🏻‍♀️

Nincs probléma kreálni kell egyet?

dec. 10. 09:38
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

Mindenképpen bűntudatot kell érezni. Egy friss szülő nem alhat éjszaka, ha a gyerek átaludja az éjszakát és szépen hízik, neked akkor is kutya kötelességed 50 percenként kelni, hogy úgy nézz ki, mint a mosott szar. :D

Nyugi, a tapasztalat az, hogy a jó időszak is csak egy időszak, élvezd ki, amíg tart, pihenjetek amennyit csak tudtok.

dec. 10. 09:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert mi az elképzelésed a jó szülőkről, hogy párás szemmel ülnek a sötétben és bámulják a csodát, ami jutott nekik? Ez általában a kórházi napokkal elmúlik :D

3 hónapos, nem újszülött, ha alszik, örülj, és aludj te is, mint a normális emberek :))))))

dec. 10. 09:43
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Ez ilyen aggódásba bújtatott dicsekvés?
dec. 10. 09:57
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Én is értem , most olyanból csinálsz problémát ami nincs, vagy most azzal dicsekszel , hogy alszik a gyerek?

Mert egyiknek sincs értelme.

dec. 10. 10:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 8, a lányom 7 hetes kora óta nem kel fel éjjel. Mi is azóta teljesen nyugodtan átalusszuk az éjszakákat. 12 és 4 évesek már, még sosem jutott eszünkbe, hogy ezért rossz szülők lennénk 😀
dec. 10. 10:12
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Igazából én sem értem a kérdést. Nem érzem, mi mást lehetne csinálni éjjel, mint aludni? Amúgy nekem is inkább ilyen dicsekvésnek hangzik a dolog. De megsúgom, ez nem feltétlenül marad így. A fiam is kb ennyi idősen aludta át először az éjszakát. Ám ez az idilli állapot kb egy hónapig tartott.
dec. 10. 10:13
 8/17 babyboom567 ***** válasza:
100%
Élvezd ki!Nem marad mindig így.(halkan megsúgom,nem volt légzésfigyelőnk,és 8 éves a gyerekem)
dec. 10. 10:14
 9/17 anonim ***** válasza:
93%

Én is átaludtam a fiammal az éjszakát bekapcsolt légzésfigyelő mellett 3 hónapos koráig. Igaz nem sokáig, 4 hónapos korától 1,5 éves korig nagyon nagyon rossz alvó volt és most 9 évesen is ritkán kel 6 után 🤣 de már most ágyban olvasgat, úgyhogy más.

A bűntudat részhet nem tudok szólni, nekem nem volt, de nem is dicsekedtem ezzel.

dec. 10. 10:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert mit kene? Egesz ejszaka bamulni a gyereket, mikozben alszik? Nem ertem. :D
dec. 10. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!