Van egy tündéri 4 hós fiam,1 hónap után feladtam a kiságyat,légzésfigyelőt és magunk mellé vettem. Nem is ez a baj,hanem,hogy konkrét pisilni nem lehet elmenni melőle,se éjjel,se nappal,mert egyből kiszúrja és felébred,mindig.Mikor nem zavarja?
Miért vetted magad mellé?
Mostmar sokáig nem szabadulsz tőle. Oda kapattad, ez ilyen. Szoktasd vissza a saját ágyába.
Valamit valamiért :)
Egyébként az elalvása után kb. 10 perccel próbálkoznék.
Butaság amit az első írt.
Én éjjelre áttettem a kiságyba, de ha megébredt visszavettem onnantól reggelig.
Nem ezen múlik hogy megébred-e mindenre vagy sem.
Férjed is veletek alszik? Addig nyugtassa ő amíg pisilni mész.
Az elején gyakran változnak a baba alvási és evési szokásai. Nekünk is mikor megszületett lehetett mellette kiabálni is, aludt szépen később volt egy időszak mikor minden apró térd vagy könyök, padlóreccsenésre fenn volt...elmúlt szerencsére. Tarts ki, és úgy csináld ahogy nektek kényelmes.
Nyugi nem fog 40 évesen is veletek aludni :D
Hat az en kisfiam egyedul aludt el 4-12 honapos kora kozott.
Aztan egy korhazi kezeles utan mar csak mellettunk volt hajlando aludni, mashogy nem.
Ami amugy ertheto az o szempontjabol, de egyelore 2 honap eltelt es meg mindig igy vagyunk…
De csak azert irom, mert az ember nem direkt szoktatja igy a gyereket, csak szimplan aludni szeretne. Nekem nincs szivem alvastreningezni es hagyni sirni a sajat agyaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!