Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van egy tündéri 4 hós fiam,1...

Van egy tündéri 4 hós fiam,1 hónap után feladtam a kiságyat,légzésfigyelőt és magunk mellé vettem. Nem is ez a baj,hanem,hogy konkrét pisilni nem lehet elmenni melőle,se éjjel,se nappal,mert egyből kiszúrja és felébred,mindig.Mikor nem zavarja?

Figyelt kérdés
jún. 13. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Miért vetted magad mellé?

Mostmar sokáig nem szabadulsz tőle. Oda kapattad, ez ilyen. Szoktasd vissza a saját ágyába.

jún. 13. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Valamit valamiért :)

Egyébként az elalvása után kb. 10 perccel próbálkoznék.

jún. 13. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Butaság amit az első írt.

Én éjjelre áttettem a kiságyba, de ha megébredt visszavettem onnantól reggelig.

Nem ezen múlik hogy megébred-e mindenre vagy sem.

Férjed is veletek alszik? Addig nyugtassa ő amíg pisilni mész.

Az elején gyakran változnak a baba alvási és evési szokásai. Nekünk is mikor megszületett lehetett mellette kiabálni is, aludt szépen később volt egy időszak mikor minden apró térd vagy könyök, padlóreccsenésre fenn volt...elmúlt szerencsére. Tarts ki, és úgy csináld ahogy nektek kényelmes.

Nyugi nem fog 40 évesen is veletek aludni :D

jún. 13. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább alvás után 20 perccel próbálnék megszökni, úgy, hogy a helyemre párnát rakok. Csak vigyázz, ne olyat, ami fulladásveszélyes. Egyébként én is magam mellé vettem 2 hónaposan, mert akkor mindkettőnknek így volt könnyebb, de 5 hónapos korára már simán aludt nélkülem is, anélkül, hogy bárhova szoktatnom kellett volna.
jún. 13. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
5éves a gyerekem oda szoktattuk magunkhoz a saját ágyáról hallani se akar szintén még mindig felébred ha ki fel kelek az ágyból probálkoztam már párnával,kommandózva le csúszni az ágyról semmi nem segített eddig. Úgy hogy kitartást és szerintem minnél előbb szoktasd átt másik ágyba.
jún. 13. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Hat az en kisfiam egyedul aludt el 4-12 honapos kora kozott.

Aztan egy korhazi kezeles utan mar csak mellettunk volt hajlando aludni, mashogy nem.

Ami amugy ertheto az o szempontjabol, de egyelore 2 honap eltelt es meg mindig igy vagyunk…

De csak azert irom, mert az ember nem direkt szoktatja igy a gyereket, csak szimplan aludni szeretne. Nekem nincs szivem alvastreningezni es hagyni sirni a sajat agyaban.

jún. 13. 14:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar,hogy nem alszik a kiságyban(elejében a légzésfigyelő miatt szerettem volna),csak az,hogy nem fekhetünk mi is olyan sokat ágyba mint ő,vagyis de,csak akkor na értitek
jún. 13. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Vinném a wc-re is. Az aautòs hordozòban vittem magammal, ha nagykn nyugtalan volt. Babakocsit fèlig beparkoltam a fürdőbe, hogy zuhanyozni tudjak. (Volt, hogy ottalvòs munkàja volt az apjànak)
jún. 13. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!