Miert alszik ilyen sokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyszer mar volt kerdesem errol lehet nem ebbe a csoportban.
Hetfon lesz 6 honapos a lanyom, minden okes vele, jo kedvu, eszik rendesen meg minden. Viszont sztem sokat alszik. 1 vagy masfel orankent benyom egy fel oras szundit ez baj ilyen idos korban? Ejjel alszik egy 10-12 orat. Ha fent van jatszunk, tornazunk aztan egyszer csak benyomja az unalmast, torolgeti a szemet, berakom az agyba es alszik.. Vedonot kerdeztem azt mondta nincs ezzel baj mert ugye nem orakat alszik hanem tobbszor keveset.Tehat egy nap sztem siman alszik 5-6 alkalommal fel orat.
nov. 14. 11:47
1/4 anonim válasza:
Nem sokat alszik, csak sokszor.
Normalis.
2/4 anonim válasza:
Normális. Erre van most igénye – majd ez is változik.
3/4 anonim válasza:
Változni fog. Az első lányom volt ilyen mostmeg lese lehet rakni 5 évesen délutáni alvásra. Bezzeg a 4 hónaposom napi 2x alszik 40 percet. Minden gyereknek más az igénye.
4/4 anonim válasza:
Nem sokat csak sokszor alszik. Az én lányom 7 hónapos, 2X alszik 2-2,5 órát, ha leosztod kb. ott van a tiéd ism 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!