Az egy 1 hetes kisbabám nagyon sokat alszik éjszaka hét körül fürdik eszik és alszik négy óránként én ébresztem mert magától nem kel fel és a védőnő azt mondta ennyi idő után ébresszem enni viszont egyik éjszaka 7 órát is aludt. Lehet ebből baj?
Napközben éberebb egy kicsit? Bár még 1 hetesen gondolom eszik-alszik.
Ha nem sárga, ebresztheto viszonylag könnyen, ne ebreszd fel. Nekem 3 óránként kellett kelteni, mert sárga lett a nagylanyom, nem is ébredt soha magától.
Lányaim nagy súllyal születtek.
A kórházban már aludtak egyhuzamban 4-4,5 órákat. Tele volt a pocak aztán nyomták a szundit. Azóta is jó alvók pedig azóta már évek teltek el.
Ha nincs semmi baja az istenért se keltsd, örülj.
Nekem is csak a sárgaság miatt kellett ébreszteni, amikor végre azt mondták, hogy már ne keltsem, onnantól végigaludta az éjszakát.
Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha napközben eszik rendesen, akkor semmi baja nem lesz, ha éjszaka alszik, reggel úgyis pótolja :)
Holnap lesz két hetes 2600 grammal született nincs mèg 3 kiló.
Napközben is ébresztem a védőnőm tanácsára nem merem kipróbálni, hogy ébredne e egyedül. Az ébresztés után kb 15 perc mire felkel de nem éhes egyből.
A súlya az első egy hétben nem nőtt most már gyarapszik.
Nem sárgult be egyáltalán.
Napközben van, hogy fent van 1-2 órát is. Van mikor csak fél óra és alszik vissza peluscsere és etetés után.
A védőnő 40 év körüli.
Nagyon aggódom.
Nekem is nehéz mert félek, hogy éjszaka visszaalszom és nem ébresztem aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!