Ez normális, hogy így alszik? Folyamatosan mászkál álmában… többi lent
10 hónapos a kisfiam. Velem alszik egy ágyban egy XXI-es fészekben amit nagyon imád, sajnos már nem sok van és kinövi :) Körbe van párnázva minden, mert konrétan egész éjjel, jobbra balra előre hatra kúszik álmában. Kimászik a fészekből, felül de mind ezt csukott szemmel. Mindig megfordítom és visszateszem a kis helyére és alszik tovább. Másnál is van ilyen ez normális?
Jövőre kb 3-4 hónap múlva szeretnék neki venni hazikoágyat és attól félek hogyha abba is kúszni fog hiába lesz leesésgátlo mivan ha éjszaka át billen? Valami tapasztalat ? :)
Kiságy is van, de azt szeretném, hogy vele aludjon megnyugtat engem is és őt is. Volt párszor kiságyban ugyan úgy kúszik de akkor beüti a fejét és kegyetlenül sír úgyhogy azt elengedtem.
Nekem a lányom jön megy álmában, pedig ő már tíz éves.
Olyan három éves lehetett mikor arra riadtunk fel, hogy belefordult fejjel a játékos dobozba.
Éjjel kimászott az ágyából, és elkezdett járkálni.
Mi ezt simán úgy oldottuk meg, hogy mellettem maradt egy darabig még a nagy ágyba.
Viszont a mai napig félek, hogy elkóborol, nyilván már külön szobája van, 10 éves.
Bocsi, kétszer írtam, hogy már tíz éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!