Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ez normális, hogy így alszik?...

Ez normális, hogy így alszik? Folyamatosan mászkál álmában… többi lent

Figyelt kérdés

10 hónapos a kisfiam. Velem alszik egy ágyban egy XXI-es fészekben amit nagyon imád, sajnos már nem sok van és kinövi :) Körbe van párnázva minden, mert konrétan egész éjjel, jobbra balra előre hatra kúszik álmában. Kimászik a fészekből, felül de mind ezt csukott szemmel. Mindig megfordítom és visszateszem a kis helyére és alszik tovább. Másnál is van ilyen ez normális?

Jövőre kb 3-4 hónap múlva szeretnék neki venni hazikoágyat és attól félek hogyha abba is kúszni fog hiába lesz leesésgátlo mivan ha éjszaka át billen? Valami tapasztalat ? :)

Kiságy is van, de azt szeretném, hogy vele aludjon megnyugtat engem is és őt is. Volt párszor kiságyban ugyan úgy kúszik de akkor beüti a fejét és kegyetlenül sír úgyhogy azt elengedtem.

nov. 5. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lányom jön megy álmában, pedig ő már tíz éves.

Olyan három éves lehetett mikor arra riadtunk fel, hogy belefordult fejjel a játékos dobozba.

Éjjel kimászott az ágyából, és elkezdett járkálni.

Mi ezt simán úgy oldottuk meg, hogy mellettem maradt egy darabig még a nagy ágyba.

Viszont a mai napig félek, hogy elkóborol, nyilván már külön szobája van, 10 éves.

nov. 5. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, kétszer írtam, hogy már tíz éves

nov. 5. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt csinálja a 20 hónaposom régóta. Csak ő nagyon rég kinőtte a babafészket.
nov. 5. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én 7 hónaposom is ezt csinálja, mióta át tud fordulni... Forog össze vissza, többnyire álmában, de van, hogy fel is kelti magát, aztán sírni kezd, mert nem érti, mi van.. :')
nov. 5. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Na akkor látom másnak is mászkál a babája :) Édesanyám azt mondta, hogy amikor kicsi voltam én kijöttem a nappaliba és aludtam közben szóval alvajáro voltam de kijöttem, vagyis a férjem nem mondta, hogy maszkálnék éjszaka. Vagy lehet csak nem meri :)) Viccet félre téve, akkor egyenlőre hagyjam a hazikóágyat ki tud belőle libbenni a védőrácson is vagy ott azért nem ? Mert ugye velem alszik és ő alszik belül és ha mászkál felkelek de a hazikóágyban egyedül aludna es azért éjszaka lehet kimászna belőle és ettől félek :(
nov. 5. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Alvajáró voltam de kinőttem*
nov. 5. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Házikóágyból nagyot nem tud esni 😀 Az én lányom is ficergett folyton, volt, hogy lebillent az ágyról, meglepődött, visszamászott és aludt tovább.
nov. 6. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!