Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 6 hetes babát mikor tesztek...

6 hetes babát mikor tesztek le este aludni??

Figyelt kérdés
Este 6 kor fürdik, utána eszik, és 7 körül leteszem a kiságyba. Általában fél órát, órát "nyűglődik", forgatja a buksiját, kiesik a cumi, nyögdécsel, többször bemegyek megsimogatom, vissza adom a cumikát, és egyszer csak elalszik. Azt olvastam ma egy cikkben, hogy 3 hónap alatti babát 21, és 23 óra között kellene letenni aludni. Akkor én valamit rosszul csinálok? Vagy jó ez így? Hajnali 1-3között szokott kelni enni, és utána.még alszik kb 5-6ig. Utána indul a napunk. Köszönöm

nov. 3. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Full tök mindegy, mikor fekteted ennyi idősen, úgy, ahogy neked kényelmes. Ha hajnali kettőkor fekszetek, és alszik eleget, akkor az is megfelel.

Én személy szerint nem tenném le 7-kor, ha másnap 5-kor kel, mert nem vagyunk koránkelőek, fél 9-kor aludt el a lányom 1 éves kora előtt általában.

nov. 3. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

6 hetes baba akkor alszik, amikor akar.

Nálunk 8kor van fürdés, aztán cici, most 4 hónapos, nagyon szépen beállt.

A nagynak is ez a rutinja.

nov. 3. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Én aztán letehettem bármikor, fél 2előtt úgyse aludt. Ha altatni is próbáltam, akkor 4. Ma már egyedül elalszik fél 2körül, ha én is lefekszem az utolsó etetés után fél 1-1körül.

Ha az előző etetésnél leteszem, akkor ordít az utolsóig, 11-ig, úgyhogy nem teszem le. Inkább mellettem fekszik olyankor és ha szerencsém van, alszik egy fél órát.

Most 10hetes, de ugyanez volt 6 hetesen is.

Örülj neki, szerencséd van. A helyedben én is így csinálnám, csak nekem nincs ekkora mázlim😂

nov. 3. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 10 óra után aludt el és reggel 5-ig aludt 3 napos korától 4 hónapos koráig. Most felszokott kelni 4,5 hósan éjszaka egyszer, mert jött a foga(pont ma bújt ki a hegye).

Az első lányom sokat aludt. Nála nem voltak éjszakai kelések. 9-kor aludt el és reggel 7 fele kelt.

nov. 3. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk nem volt egy meghatarozott idopont. Altalaban valamikor 9-11 ora korul kidolt a sok siras miatt (fajt a hasa), aztan onnantol kezdve 30-60 percenkent kelt. Szornyu volt, nem sirom vissza ezt az idoszakot 🙈
nov. 3. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk este fél 7-kor kezdődött a fürdetés mert korábban éjszakás is volt a férjem ezért miatta hamarabb kezdtük. Azóta is megmaradt ez az időpont kb sőt leginkább 6-kor kezdődik, aztán este 7-kor már alszik mindig. Próbáltam későbbre tenni neki (most 8 hós) de nem tudom mert 5 óra után már nagyon nyűgös.

Aztán reggel mindig 7-kor kel, volt már rá példa hogy elcsúszott az esti rutin későbbre és akkor se aludt tovább szóval.😀

nov. 3. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 8-kor tettem le, igaz 11-kor még kelt egyszer enni, de azt gyorsan letudtuk. Én ezt általában megvártam, utána feküdtem. Majd evett még 4-5 körül, és 7-kor ébredt.

Érdekes, hogy most már 4 éves, de a mai napig 7-kor kel, plusz-minusz maximum fél óra, és kb. 8-fel9 között fekszik, ugyanúgy. Csak most már nappal nem alszik.

nov. 3. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!