6 hetes babát mikor tesztek le este aludni??
Full tök mindegy, mikor fekteted ennyi idősen, úgy, ahogy neked kényelmes. Ha hajnali kettőkor fekszetek, és alszik eleget, akkor az is megfelel.
Én személy szerint nem tenném le 7-kor, ha másnap 5-kor kel, mert nem vagyunk koránkelőek, fél 9-kor aludt el a lányom 1 éves kora előtt általában.
6 hetes baba akkor alszik, amikor akar.
Nálunk 8kor van fürdés, aztán cici, most 4 hónapos, nagyon szépen beállt.
A nagynak is ez a rutinja.
Én aztán letehettem bármikor, fél 2előtt úgyse aludt. Ha altatni is próbáltam, akkor 4. Ma már egyedül elalszik fél 2körül, ha én is lefekszem az utolsó etetés után fél 1-1körül.
Ha az előző etetésnél leteszem, akkor ordít az utolsóig, 11-ig, úgyhogy nem teszem le. Inkább mellettem fekszik olyankor és ha szerencsém van, alszik egy fél órát.
Most 10hetes, de ugyanez volt 6 hetesen is.
Örülj neki, szerencséd van. A helyedben én is így csinálnám, csak nekem nincs ekkora mázlim😂
Nekem 10 óra után aludt el és reggel 5-ig aludt 3 napos korától 4 hónapos koráig. Most felszokott kelni 4,5 hósan éjszaka egyszer, mert jött a foga(pont ma bújt ki a hegye).
Az első lányom sokat aludt. Nála nem voltak éjszakai kelések. 9-kor aludt el és reggel 7 fele kelt.
Nálunk este fél 7-kor kezdődött a fürdetés mert korábban éjszakás is volt a férjem ezért miatta hamarabb kezdtük. Azóta is megmaradt ez az időpont kb sőt leginkább 6-kor kezdődik, aztán este 7-kor már alszik mindig. Próbáltam későbbre tenni neki (most 8 hós) de nem tudom mert 5 óra után már nagyon nyűgös.
Aztán reggel mindig 7-kor kel, volt már rá példa hogy elcsúszott az esti rutin későbbre és akkor se aludt tovább szóval.😀
Én 8-kor tettem le, igaz 11-kor még kelt egyszer enni, de azt gyorsan letudtuk. Én ezt általában megvártam, utána feküdtem. Majd evett még 4-5 körül, és 7-kor ébredt.
Érdekes, hogy most már 4 éves, de a mai napig 7-kor kel, plusz-minusz maximum fél óra, és kb. 8-fel9 között fekszik, ugyanúgy. Csak most már nappal nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!